Left 4 Dead 1/2

• Креатор на темата Креатор на темата Amacord
  • Време на започнување Време на започнување
Ја земав прееска. Кецот ја немам играно. Оваа не ми остави некој јак впечаток по малку играње. Ќе видам како ќе биде понатаму.

Ама на XBOX ја играш. Зар играш FPS игра на козола :shok: ?

За ПЦ ДВДто е излезено по торенти ама исто како кај MW2 е со енкриптирани податоци, не може да се инсталира.

Ама на XBOX ја играш. Зар играш FPS игра на козола :shok: ?

За ПЦ ДВДто е излезено по торенти ама исто како кај MW2 е со енкриптирани податоци, не може да се инсталира.

А што има лошо во играње FPS на конзола?
И MW2 ја свртев на ХВОХ. Навикнат сум.

Излезе денеска... :vozbud: Left 4 Dead 2... Here I come!

Сеуште нема добар торент?

Добро, Кога ја уклучив, само пола саат ја играв и глупа ми се виде.

Уште нема асален торент каде што нема креш играта , за жал го има истиот проблем како и CoD MW 2 , а тоа е Steam ... Дечкиве дефинитивно имаат намера да се борат против пиратеријава .

Уште нема асален торент каде што нема креш играта , за жал го има истиот проблем како и CoD MW 2 , а тоа е Steam ... Дечкиве дефинитивно имаат намера да се борат против пиратеријава .
И НИЕ имаме намера да идеме против нив, па ќе видиме кој е поголем инат. :costumed1

koj be nema ima odlicen torent, jas preeska ja svrtev celata mnogu podobra e od kecot , interesni misii mnogu razlicni oruzja i zombi.. zakon igra 10/10

Одлична игра, заразна пред се. Многу подобра од првата. Поголем избор на оружја. Ептен е мерачки кога со тоа секирчето им ги сечеш главите :) Или со катаната :) Пред се, ме изненади, ставиле голем број на оружја, меѓи кои и калаш. Што се однесува на мапите, изиграв две, и двете ми се допаднаа. Реална игра, со реални движења, и детаљите на зомбињата се неверојатни. За пример, кога ке го осакатиш зомбито со било кое оружје, му се гледаат коските од внатре. Вештачката интелигенција е зголемена, така да ќе би биде интересно. Има додадено и нови работи, како огнена муниција, адреналин инјекција, пила(ептен ми се свиѓа ова, ти дига адреналин коа ги сецкаш зомбињата на парченца:))..

Се на се би и дал 9.5/10, заради некои мали недостатоци.

Ова е најдобрата игра досега :vozbud:! Дефинитивно е подобра од првата. Голем број оружја, повеќе видови зомбиња а и подолга е. Мултиплеерот е закон:vozbud: Кој сака добар торрент нека ми прати пп:salut:

Ова е најдобрата игра досега :vozbud:! Дефинитивно е подобра од првата. Голем број оружја, повеќе видови зомбиња а и подолга е. Мултиплеерот е закон:vozbud: Кој сака добар торрент нека ми прати пп:salut:
Како успеа да играш мултиплеер жити се?

преку гарена, само треба да симнеш фикс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom