Aј дај линк од фиксот преку пп, ако сакаш.преку гарена, само треба да симнеш фикс
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aј дај линк од фиксот преку пп, ако сакаш.преку гарена, само треба да симнеш фикс
Еве колку е добра Left 4 Dead 2.
Вакви работи немаше во кецот.
Не ја сфаќам поентава на видеово? Што сакаат да кажат?
Е ја пробав играва. Се помачив со кракот малце ама работи.
Подобра е од првата. Има оружја колку сакаш.
Има два пиштоли обичен како во л4д1 и Desert Eagle! А со дезерт, со еден куршум паѓаат.
Има неколку ладни оружја, палка, секира, сабја, моторна пила.
А од главните оружја има сѐ и сешто. М4, калаш снајпери, чифте...
Значи има голем избор. Друго, сега дејствието е дење, попрегледно е. А и мапите се дизајнирани да има повеќе простор, а не да се пикаш по тунели и ходници. Тоа значи повеќе простор за акција.
Уште едно подобрување е атмосферата. Звуците, музиката, и визуелните ефекти сега повеќе влијаат врз играчот.
Тоа се први импресии. Е сега зомбиња како зомбиња, пак ќе станат досадни. Една кампања (се игра ~2 часа) има 5 мисии. Секоја мисија ~200 зомбиња, на крајот иди преку 1000.
За ботовите, е па малце се побавни од колку тие во кецот ама не се лоши.
ПС.
Ја играм на 1920x1200 4xAA 16xAF се на (Very) High
Еии, 666то мислење, опис на Left 4 Dead 2.![]()
Во четвртокот (вечер) VALVe пуштија нов поголем апдејт за L4D2, како DLC иди само бесплатен па затоа си го викам апдејт (и автоматски ти иди, Steam сам си го го зема).
Еп а има нова кампања, The Passing, нов непријател, нови оружја и сл. Прилично голем ~500MB.
Има и попуст на играта до понеделник.
L4D2 е 15 евра во моментов на steam и се мислам дали да ја земам пошо кецот брзо ми здосади и ја баталив за 1 недела а оваа ја играв на гарена и не е нешо посебно, шо мислите вреди ли да се земе?