League of Legends

Verdict4 аддни ме гледај таму прај шо че прајш ме мрзи да се објаснувам и аддни ме ај че ми се најдиш дур поканувам некој трети глеам се разбираш :D
5.2/7.6/3.2

gg wp незнам зашо рејџаш :D
--- надополнето: 28 април 2013 во 20:26 ---
Capture_04282013_125957.png
Еве пред 2 минути ја завршив последната партија и пак дегени во тим ама овој пат само 2ца ама и толку треба да се кренат другиве, видете ги Дравен и Лукс, дравен од сам старт си одеше до нивна база редовно се фидаа на него, јас му зедов FB и го оболев Олаф соло топ ама од ко видов со кој играм си продадов итемите и си фидав и јас на крајот. Еве со доказ какви дегени на ранкед има и секогаш со мене, само видете го Дравен јасно че ви биди. И кажи ми ти мене сега како да го носам тимот против онака нафидан Xin и Ziggs ? Молимте не тресете пак глупости на темава.
Можда и они торлаат, ама според сликава ти највише тролаш :pos:

5.2/7.6/3.2

gg wp незнам зашо рејџаш :D--- надополнето: 28 април 2013 во 20:26 ---

Можда и они торлаат, ама според сликава ти највише тролаш :pos:
Не те разбирам сеа, ми викаш добар сум или нечинам ?
А и во врска со сликата, почнав со глупирање 5 мин. пред крајот, за разлика од нив од старт. :)

Не те разбирам сеа, ми викаш добар сум или нечинам ?
А и во врска со сликата, почнав со глупирање 5 мин. пред крајот, за разлика од нив од старт. :)
Добро ли е 5.2 kills и 7.6 deaths во просек у партија?

Фнатик шампиони во ЕУ, браво, одлично одиграно последната партија, Зед и Румбле убиствена комбинација.

Оп момци, дури сега ја гледам темава, иначе 22 лвл сум јас со тетка Ashe играм..

Кој има акаунт со 100 хероја нека пише да му го откупиме по брза постапка.Ранк и остало не битно !!!

5 Kills просек Господе чувај ме како му е сметано то јас незнам над 10 сигурно ми е просек
Од 5 партии, само една имаш тепано
Varus: 8/5/9
Teemo: 4/13/4
Shaco: 6/6/0
Master Yi: 2/6/1
Garen: 6/8/2

Што значи ни една партија немаш над 10 убиства, а не па просекот да ти биде над 10...
За партиите, во однос на k/d/a, само со варус имаш добар скор. Со teemo, си им бил ептен добар фидер, со shaco доколку си играл Jungle пак лошо, ниту еден ассист (кога играш џунгл гледај на лејнот да му го дадеш убиството). Со мастер ји пак фидање. И со гарен така така (пак не е баш баш добар скорот)...
Така да без навреда, ама не се жали дека играш со нубци....

Од 5 партии, само една имаш тепано
Varus: 8/5/9
Teemo: 4/13/4
Shaco: 6/6/0
Master Yi: 2/6/1
Garen: 6/8/2

Што значи ни една партија немаш над 10 убиства, а не па просекот да ти биде над 10...
За партиите, во однос на k/d/a, само со варус имаш добар скор. Со teemo, си им бил ептен добар фидер, со shaco доколку си играл Jungle пак лошо, ниту еден ассист (кога играш џунгл гледај на лејнот да му го дадеш убиството). Со мастер ји пак фидање. И со гарен така така (пак не е баш баш добар скорот)...
Така да без навреда, ама не се жали дека играш со нубци....
Абе другар ги гледаш последните партии шо сум ги изиграл баш тие шо се жалев овде дека нубци ми се пајџа, шо треба ако знам да играм и иако играм со нубци да прам 20/2/32 било каде топ/мид/џунгла/бот ???
Едно барање, дали има некој од вас овде добра 5ка пријатели, другари да играме со мене односно со моите ? Че се аддниме на LOL и че договориме термин, од појакиве играчи на ранкед сакам одговор ?

Абе другар ги гледаш последните партии шо сум ги изиграл баш тие шо се жалев овде дека нубци ми се пајџа, шо треба ако знам да играм и иако играм со нубци да прам 20/2/32 било каде топ/мид/џунгла/бот ???
Едно барање, дали има некој од вас овде добра 5ка пријатели, другари да играме со мене односно со моите ? Че се аддниме на LOL и че договориме термин, од појакиве играчи на ранкед сакам одговор ?
Кажи кое време и кога ќе договориме :)

дада, тој е најкомуњарски израз у лол. испитајте си га свој скил. абе оди бегај, џабе ти скил кд играм морони и неиспилени деца сас тебе.
Абе седи,не се само морони, кои партии се дешаваше да се играат со фул инвентори сите играчи , да пичиш по 60 -70 минути партија ...и тоа силвер...и да изгубиш и да победиш битно си се забавувал ...

А од друга страна играш класик, ојш соло топ играш против двајца, поголем левел си да али ако се погодит едниот да е рејнџд ела да те видам фармај. Или пак обратно од кај тебе двајца соло топ ...пошо знајш никој не сака да џунгла,ти земаш џунглер и глеаш ад кери долу соло...
--- надополнето: 29 април 2013 во 15:11 ---
Capture_04282013_125957.png
Еве пред 2 минути ја завршив последната партија и пак дегени во тим ама овој пат само 2ца ама и толку треба да се кренат другиве, видете ги Дравен и Лукс, дравен од сам старт си одеше до нивна база редовно се фидаа на него, јас му зедов FB и го оболев Олаф соло топ ама од ко видов со кој играм си продадов итемите и си фидав и јас на крајот. Еве со доказ какви дегени на ранкед има и секогаш со мене, само видете го Дравен јасно че ви биди. И кажи ми ти мене сега како да го носам тимот против онака нафидан Xin и Ziggs ? Молимте не тресете пак глупости на темава.
Сте играле без сапорт, незнам зошто воопшто сте ја почнале ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom