League of Legends

Проблемот со ранкд беше во мене, одамна не е. Работата е што кога почнав да играм ЛОЛ, ја за брзо време качив 30ка и одма ранкд, не знаев 5 хероја да играм добро, играв свашта, и многу паднав во ело, 800 ело имав мислам. И сега трпам последици од тогаш што бев нуб и неможам да се искачам од Бронз, сеуште сум 4ка, и се повеќе и повеќе тонам, џабе ми е што тепам кога губам и играм со ретарди, тоа ми е. Еве, може да видите меч историја на ранкд дека имам све позитивни скорови, и со сите сум тепал, со Јана како супорт имам 80% win ratio, и со АДК ги ебам, ама МИД и ТОП фидаат како луди.
Не знам за вас, јас сериозно се размислувам да направам нов профил, да качам 30 левел, и да играм ранкд со нормални луѓе, затоа што ова е пекол, ама ме мрзи да качувам левели, тоа е проблемот.

Треба да се собереме повеќе души и да играме заедно. Иначе вие од нубови. Обично играм bot lane, и Support и AD Carry, али џабе е, ако јас тепам ми доаѓаат 5 души и никој од мој тим не ме известува

Untitled.jpg
Еве со какви нубови и у каков пекол сум заглавен на ранкд. Не е само една партија оваква, скоро 80% од партиите играм со вакви амеби и паѓам се подолу и подолу, али ќе идам до Бронз 5 и заебувам ранкд, бар кога паѓам да си пеам песна: Сада пао сам на дно.

Прегледај го приврзокот 63050
Еве со какви нубови и у каков пекол сум заглавен на ранкд. Не е само една партија оваква, скоро 80% од партиите играм со вакви амеби и паѓам се подолу и подолу, али ќе идам до Бронз 5 и заебувам ранкд, бар кога паѓам да си пеам песна: Сада пао сам на дно.
оф леле овие за тебе ако се нубци, добро ти знајш како е да играш со Дравен со 2 чизми и нидале 45 минута чизма недовршена ?

Па нуб е у играње и немање мозок, тоа со ајтеми не е никаков репер. Лукс и Кеитлин од партијава беа буквално кретени у играње, ни знаеа фокус, ни ништо, а 30 левел.

HoT IcE друже, и јас минатата сезона имав премногу негативен скор на ранкд(победи со порази) а сепак правев парче на пример соло топ со гарен (просек по 14/6/5 k/d/a ratio), али играв лошо тимски. Ретко тенкав на пример, купував ад ајтеми и губевме лејт гејм. Затоа пак трета сезона си почнав со купени 50 плус херои(чемпиони) ,а скоро сите излезени херои изиграни, од тие 50 ,20 ги владеам солидно(барем по 3ца на секоја позиција) и си стигнав сребро со новиот систем на лиги. Некако и најдобро ми е тука, нема многу нубци од бронза,а и нема премногу замарања како во поранешното голд ело каде шо го гледав едно другарче пукаше од нервози кога губеше партии. Некако најчил и најзабавна сеа засеа ми е сребренава лига :) .
--- надополнето: 30 април 2013 во 04:01 ---
Иначе кој баксуз сум, после две недели не играње, си ја уклучвам и гледам исклучени сервериве поради пач, капак на све е интернетов со надминатиот лимит.

Како бе нема нубци у сребрена лига ?! :confused: Јас стигнам до 60-70 поени,па почнам да губам многу заради ретарди неможам да искочам од сребрена 5 лига :facepalm:

HoT IcE друже, и јас минатата сезона имав премногу негативен скор на ранкд(победи со порази) а сепак правев парче на пример соло топ со гарен (просек по 14/6/5 k/d/a ratio), али играв лошо тимски. Ретко тенкав на пример, купував ад ајтеми и губевме лејт гејм. Затоа пак трета сезона си почнав со купени 50 плус херои(чемпиони) ,а скоро сите излезени херои изиграни, од тие 50 ,20 ги владеам солидно(барем по 3ца на секоја позиција) и си стигнав сребро со новиот систем на лиги. Некако и најдобро ми е тука, нема многу нубци од бронза,а и нема премногу замарања како во поранешното голд ело каде шо го гледав едно другарче пукаше од нервози кога губеше партии. Некако најчил и најзабавна сеа засеа ми е сребренава лига :) .
--- надополнето: 30 април 2013 во 04:01 ---
Иначе кој баксуз сум, после две недели не играње, си ја уклучвам и гледам исклучени сервериве поради пач, капак на све е интернетов со надминатиот лимит.
Истото ми се дешава и мене брат, али проблемот е што знам да играм тимски, кога треба да тенкувам, тенкувам. Кога треба да играм супорт, играм, ама скоро 90% мид и топ фелнуваат. Моментално имам 46 хероја, и скоро сите ги владеам еднакво добро, ама на ранкд сум заглавен и не иде.

Еве пошто во новиот пач ставија ARAM (all random all mid) queue сите што сте на еу вест влезете во групава за полесно собирање петка за арам.
vnaYU22.jpg

Сите што играте на EUWest оставете овде никови за да ве додадам, и да играме. Од Кајгана ги имам само Фициани, и Рокмастер, другиве ве немам, плус мојот акаунт е нешто избагиран и констатно ги брише пријателите, така да оставете ги овде никовите пак да ве додадам да играме АРАМ.
Мојот ник е: millanius94.

Ако има некој што продава акаунт на вест, или пак сака замена за акаунт на нордик или на амерички сервер нека ми пише пп:icon_mrgr:

Talon и Kha оп мид. Пробајте, нешто невероватно :D

Ништо ново не се тие двајца на мид. Кога и да играм против еден од нив на мид си го зиам Jayce, нема шанси 1вс1 да ме тепаат и двајцата.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom