League of Legends

ма ја уопште не поштуем ранкед. едноставно заебав со тој систем, преполн е со исти курац ливери и фидери ко на нормал, само што на нормал кога се трола, и јас тролам. а со АП малфит ги јебем у гз и им свршуем на стомак.

Не е тешко да се напраи 30 лвл акаунт и да се заебуваат ranked партии па може и најпаметно е да не постои тоа ама сепак нивни избор.

Ја сум 30ти ама не играм ranked,не сум добар играч и си играм нормални игри.
Ама и ретко играм.

ја играм обично увек премадес со друштвото, сите ме лол играчи и си имаме цела 5ка и еден тежок фидер.:D така да ранкед не го играм и плус ради тоа, али на нормал паѓаат опасно добри партии.
играм на вест, кој сака нека ме додаде, millanius94.

дада, тој е најкомуњарски израз у лол. испитајте си га свој скил. абе оди бегај, џабе ти скил кд играм морони и неиспилени деца сас тебе.

Почнав сега ранкед да играм и тотално се разочарав.3 партии 3 изгубени играм со тотални ретарди и нубови, 1 се погоди добар играч останатите 3 се за нигде.Мислев на нормал се лоши играчите али ова е... :facepalm:

Почнав сега ранкед да играм и тотално се разочарав.3 партии 3 изгубени играм со тотални ретарди и нубови едино 1 се погоди добар играч останатите 3 за нигде.Мислев на нормал се лоши играчите али ова е... :facepalm:
Тешко е додека качеш ело. После се поретко се среќаваат тролови и нубци :)

Трета партија по ред на ранкед и сите 3 партии играв со ТЕШКИ, повторувам, ТЕШКИ дегенерици шо немам сретнато ни на Blind Pick, буквално. Значи ова не било, не било, како тешки ретардирани личности да играа со мене, последнава партија миддерот имаше 3 чизми склопено, абе кој ранкед кој курац мрш

Кај мене се оправија :D Играм строко АД Кери или понекогаш соло топ и со АД добро ми иде почнувам да тепам стално :vozbud:

Трета партија по ред на ранкед и сите 3 партии играв со ТЕШКИ, повторувам, ТЕШКИ дегенерици шо немам сретнато ни на Blind Pick, буквално. Значи ова не било, не било, како тешки ретардирани личности да играа со мене, последнава партија миддерот имаше 3 чизми склопено, абе кој ранкед кој курац мрш
QQ

Незнам колку пратите LCS, ама GGU само што се пласираа во финале во Америка, тимов до пред 2 недели беше последен. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom