League of Legends

Dobra e igrata be da pocnam da ja igram? Deka u moment samo dota 2 igam,da smenam malku tapa e samo edno isto...Eve pocnav da ja simnuvam sea,ako ima nekoj za teamspeak da mi objasni ne ke bide loso...

Dobra e igrata be da pocnam da ja igram? Deka u moment samo dota 2 igam,da smenam malku tapa e samo edno isto...Eve pocnav da ja simnuvam sea,ako ima nekoj za teamspeak da mi objasni ne ke bide loso...
Само гледај на кој регион ке го креираш акаунтот, имаш West EU, East EU, Amerika, Turkey.
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 23:20 ---
Додадејте ме : IvanUnited , 27 левел сум ќе направеме нормал тим и ќе играме не се со ретарди да играм да ги носам цело време, ми се смачи со 17-5 скор да губам :( ...
Јас ке те аднам уживај !
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 23:24 ---
Кој е за ranky нека пише :)

Другари ми требаат риот поени, кој има картица и кој купувал нека ми каже во инбокс, ке му дадам пари да му купи.

^
Па земи си виза електрон од тутунска ,1 недела ќе си почекаш за картичката ...

Играва стана крајно ретардирана. Со најновиов пач и херои ја засраа дефинитивно. Се наполни играва со нубови, секое неиспилено детиште кое сака да ги сфати игрите како Дота и ЛОЛ, почнува со играње ЛОЛ, и не разбира ништо од играва.
Знам дека постои ранкед, ама немам време да играм толку често за да качувам ело, така да возам кога можам само нормал, и пуно, ама ПУНО е со нубови, не се игра од ретардрани фаци, страшна работа, првин неможеш херој да избереш, после фидање колку сакаш. А новиве ајтеми и херои се уште полесни за играње и те прават и со Сорака да правиш пента килл, страшно.

Играва стана крајно ретардирана. Со најновиов пач и херои ја засраа дефинитивно. Се наполни играва со нубови, секое неиспилено детиште кое сака да ги сфати игрите како Дота и ЛОЛ, почнува со играње ЛОЛ, и не разбира ништо од играва.
Знам дека постои ранкед, ама немам време да играм толку често за да качувам ело, така да возам кога можам само нормал, и пуно, ама ПУНО е со нубови, не се игра од ретардрани фаци, страшна работа, првин неможеш херој да избереш, после фидање колку сакаш. А новиве ајтеми и херои се уште полесни за играње и те прават и со Сорака да правиш пента килл, страшно.

i-know-that-feel-bro.jpg

Ќути ејјј... порано не беше вака.
Пуштам нормал партија, уште не ги дало хероите сите пишале mid, top... се караат кој пишал прв, и на крај 2 мид ќе отидат. :facepalm:

Зато ќе си играш ранкед опуштено , ретко се случвит да трол пиковат некој . Плус сеа интересно е со лигиве.

Ајде, поздрав од мене, нов сум овде. Играм ЛОЛ веќе две години и моментално се наоѓам на Silver III.
Во денот цепам по 4-5 гејма, во последно време не бев играл нормал можеби 2-3 месеци и упаѓам у нормал со мој другар, значи ми испадна гејм од 60 минути, значи она.. Ептен добар гејм и не сум верувал дека на нормал ќе испадне таков гејм, покрај што мојот другар е 23 lvl.

Играм на западниот сервер, слободно додадете ме :

stopthehead

Првпат у сезона 3 викендов се стаив. Смениле твистед трилајн , ми се свиѓа.
А како почнав да заигрувам повеќе херои поинтересно ми станува.

Тоа беше и фората за третата сезона. Да се направат што е можно повеќе шампионите valuable picks.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom