Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво за малиот !
Само гледај на кој регион ке го креираш акаунтот, имаш West EU, East EU, Amerika, Turkey.Dobra e igrata be da pocnam da ja igram? Deka u moment samo dota 2 igam,da smenam malku tapa e samo edno isto...Eve pocnav da ja simnuvam sea,ako ima nekoj za teamspeak da mi objasni ne ke bide loso...
Јас ке те аднам уживај !Додадејте ме : IvanUnited , 27 левел сум ќе направеме нормал тим и ќе играме не се со ретарди да играм да ги носам цело време, ми се смачи со 17-5 скор да губам...
Играва стана крајно ретардирана. Со најновиов пач и херои ја засраа дефинитивно. Се наполни играва со нубови, секое неиспилено детиште кое сака да ги сфати игрите како Дота и ЛОЛ, почнува со играње ЛОЛ, и не разбира ништо од играва.
Знам дека постои ранкед, ама немам време да играм толку често за да качувам ело, така да возам кога можам само нормал, и пуно, ама ПУНО е со нубови, не се игра од ретардрани фаци, страшна работа, првин неможеш херој да избереш, после фидање колку сакаш. А новиве ајтеми и херои се уште полесни за играње и те прават и со Сорака да правиш пента килл, страшно.
Ќути ејјј... порано не беше вака.Играва стана крајно ретардирана. Со најновиов пач и херои ја засраа дефинитивно. Се наполни играва со нубови, секое неиспилено детиште кое сака да ги сфати игрите како Дота и ЛОЛ, почнува со играње ЛОЛ, и не разбира ништо од играва.
Знам дека постои ранкед, ама немам време да играм толку често за да качувам ело, така да возам кога можам само нормал, и пуно, ама ПУНО е со нубови, не се игра од ретардрани фаци, страшна работа, првин неможеш херој да избереш, после фидање колку сакаш. А новиве ајтеми и херои се уште полесни за играње и те прават и со Сорака да правиш пента килл, страшно.
Ајде, поздрав од мене, нов сум овде. Играм ЛОЛ веќе две години и моментално се наоѓам на Silver III.Играва стана крајно ретардирана. Со најновиов пач и херои ја засраа дефинитивно. Се наполни играва со нубови, секое неиспилено детиште кое сака да ги сфати игрите како Дота и ЛОЛ, почнува со играње ЛОЛ, и не разбира ништо од играва.