League of Legends

Вчера многу јака партија падна и од скоро изгубена успеавме да ја свртиме. Веќе ни стигнаа до крајот и тронот беше на цепка ама некако успеавме :D

Инаку за ова нубови што има и слично,јбг ама секаде е така. И на дота и тука...

Вчера многу јака партија падна и од скоро изгубена успеавме да ја свртиме. Веќе ни стигнаа до крајот и тронот беше на цепка ама некако успеавме :D

Инаку за ова нубови што има и слично,јбг ама секаде е така. И на дота и тука...
Да не си играл против мене? Саат време изгубив и поебавме добиена партија... здивев. :D

Due to negative attitude you are banned for 5 matches in-game chat. :icon_mrgr:
Take that bitchez, да видам кој има покул бан на ЛоЛ од мене.

Дечки кој кери го играте највеќе, во новата сезона ? :)

Овуј сезону највише га играм Graves, после њега иде Miss Fortune, па Urgot затој што ми е едн од поомилени херои кои можев да се играв на различни начини и у различни ситуацие, едн од нај versatille херои што постои, у иствореме и доста корисан за тим, сас Леону и Тарика у комбинацију е бомбастик.
После морам да потенцирам дека сам много задовољан од Quin, одлично кери е, много дмг и прејако улти, али још га немам купено, кд беше на фрее само њега га играше.

Ако сте на EU East and Nordic,Punishermk додадите ме :D Гледам има не пуно Kумановци :D

ez all day за кери, а откако излезе quinn со неа си играм кери цело време и околу 80% од игрите со неа ми се победи.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom