League of Legends

Дигнитас дефинитивно не заслужуваат 3то место. Најтапа игра, најтапа топ лејнер. Се надевам дека Вулкан ќе ги пројдат.
Прво место, дефинитивно С9, без конкуренција се.

Дигнитас дефинитивно не заслужуваат 3то место. Најтапа игра, најтапа топ лејнер. Се надевам дека Вулкан ќе ги пројдат.
Прво место, дефинитивно С9, без конкуренција се.

Ma da najmnogu fejl-na scarra 2te partii. Uste ne pocnat timfajtot scarra si imase death timer da si pocekat :D .

Има ли некоја добра душа да ми помогне со duo queue ranked да се искачам до голд? С5 сум, 70 поена. ЕУ Запад.

http://prntscr.com/1qkith

Koнечно...

Иначе HoT IcE сам пријателе бустај се,така повеќе ќе научиш да играш верувај.Кога ќе стигнеш веќе силвер 1/2 , пиши слободно па ќе продолжиме понатака без проблем.

sxs4.png

Кој сака акаунт на вест лвл 26 нека ме контактира во пп. Првиот кој ке пише него му го давам.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Кој сака акаунт на вест лвл 26 нека ме контактира во пп. Првиот кој ке пише него му го давам.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

абре ја ќе ти пишев пробав ама изгледа не знам да пратам порака xD иначе ми треба еден на EuW јас почнав да играм имам лвл 3 ацц таму вака ќе ми олесниш ако го дајш :)

p.s чувстувам се засрамено

абре ја ќе ти пишев пробав ама изгледа не знам да пратам порака xD иначе ми треба еден на EuW јас почнав да играм имам лвл 3 ацц таму вака ќе ми олесниш ако го дајш :)

p.s чувстувам се засрамено

го дадов на еден член пред два дена :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom