League of Legends

30 метра графити на Др. Мундо вo близина на Софиjа, БГ.

bHVX53j.jpg

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/608434/#nogo
Еве за шо ме банираа пола месец, на 5 од овие игри кај шо сум report на 2 од нив бев ептен нафидан и му носев игра ( lux и zac ) на другите 3 немам некој скор заради ofensive lanugage сум баниран а истото однесување го имаа и другите соиграчи, дури и еден ( wukong ) намерно тролаше и фидаше ( 2/6 ) и мене ме репортнале... Глупости.

Lemondogs колку само се избламираја на Светсково, знаев дека ќе феилнат, немаат искуство, а и нивниот мидлејн е тежок шупак. 3 пати умира на ист генк. Катастрофа, требаше ЕГ да пројдат наместо нив, бар ќе гледавме Фроген како гази.

Lemondogs колку само се избламираја на Светсково, знаев дека ќе феилнат, немаат искуство, а и нивниот мидлејн е тежок шупак. 3 пати умира на ист генк. Катастрофа, требаше ЕГ да пројдат наместо нив, бар ќе гледавме Фроген како гази.

за мене Nukeduck е еден од најдобрите мид лејнери у европа само што беше outclassed од овие поискусните тимови

Sk telekom t1 или royal club што мислите дечки кој ке биде победник?

СК. Фнатик направија огромен куп грешки, затоа и изгубија, не дека Ројал се прејаки, мада Узи е најдобро ад кери по мене у играва.

Во прабо си узи е многу добар но Пиглет во ова сезона е многу добар ад кери според мене че видиме :)

Иначе, да се пофалам дека конечно влегов Голд. Сепак било могуче да излезеш од ело хел. Дали е поради тоа што се префрлив на East или поради тоа што се одлучив сериозно да играм, не знам. Важно од Бронзе 2 до Голд in one week bitchez.

Абе не ми е проблем мене за играва, топ си е. Ми требаат пари затоа го продавам. Имам и скинови на него плус, 8 рун пејџиз.

Kajgana Shop

Back
На врв