League of Legends

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Аха аха... Фино фино, а што ме спречува дома да напраам 10 акаунта и сам да ги излевелирам до петти левел?
Снимаат од кое IP се логирам или?
Пошо ја и брат ми играме од исто IP нон стоп.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Како што прочитав на Форумите, сосема легално е да си направиш 10 акаунта и да ги излевелирас на 5 левел. Ама ме мрзи мене. :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Аха аха... Фино фино, а што ме спречува дома да напраам 10 акаунта и сам да ги излевелирам до петти левел?
Снимаат од кое IP се логирам или?
Пошо ја и брат ми играме од исто IP нон стоп.
Социјален живот. :devil3:

Се шалам.. :))

• Ми се допаѓа
Reactions: Gea
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Има ли некој што игра ова или сите дркате на дота2? :)
Барам тимче, до сеа сите македонци што сум ги сретнал имаат тим, така да неможам да се уклапам у тимот :(
Дајте ако има луѓе да напраиме асален тим, па сакјп, па тактики, да не види Господ :))

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Ако игра некој нек ме адне - nickname - UbiecSoMekoSrce ( најјак nickname држим ! :) )

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Успеа некој да стигне до 1520 ело за златен медал и јарван скин? Јас 3 пат стигнувам до 1505-1506 и после почнува лузинг стрик. -.- .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Има ли некој што игра ова или сите дркате на дота2? :)
Барам тимче, до сеа сите македонци што сум ги сретнал имаат тим, така да неможам да се уклапам у тимот :(
Дајте ако има луѓе да напраиме асален тим, па сакјп, па тактики, да не види Господ :))
Дај самонер нејм како ти е и на кој сервер играш, ние сме група македонци и ни фалат играчи :) Играме на EU West, ако има некој што игра на EU West нека остави самонер нејм :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Дај самонер нејм како ти е и на кој сервер играш, ние сме група македонци и ни фалат играчи :) Играме на EU West, ако има некој што игра на EU West нека остави самонер нејм :)
Штета, на ист сум ја.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Се мислам дали да се префрлам на вест. Се мислам дека таму има повеќе флејмери и луѓе што не зборуваат англиски. Французи, германци, шпанци -.- , а пак ваму руси и пољаци.
Конечно стигнав до златен ело медал така да ќе почекам до ело ресет па можи ке се префрлам

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Се мислам дали да се префрлам на вест. Се мислам дека таму има повеќе флејмери и луѓе што не зборуваат англиски. Французи, германци, шпанци -.- , а пак ваму руси и пољаци.
Конечно стигнав до златен ело медал така да ќе почекам до ело ресет па можи ке се префрлам
Немој со предрасуди... EU West > EU East на компетативна сцена. Многу се подобри играчите и ретко кога ќе ти се паднат некои кои што не знаат глувчето да го држат...

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Немој со предрасуди... EU West > EU East на компетативна сцена. Многу се подобри играчите и ретко кога ќе ти се паднат некои кои што не знаат глувчето да го држат...
Абе да ама ако стигнеш до 1800+ ранк ке ти се паѓаат супер играчи и на ист. Исто проблем во вест е што на некои партии добиваш амерички сервери па пингот ти е 100-120 + .

А тоа дека сите про играчи се на вест е точно. Ама за да играш со нив треба да имаш топ ранк. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom