statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
10 реферали да фатат кој левел?Со 10 реферали се добива 975 риот поинтс. А со повеќе има многу подобри награди ама мене доволно ми се 10.
10 реферали да фатат кој левел?Со 10 реферали се добива 975 риот поинтс. А со повеќе има многу подобри награди ама мене доволно ми се 10.
Аха аха... Фино фино, а што ме спречува дома да напраам 10 акаунта и сам да ги излевелирам до петти левел?Пети.
Социјален живот. :devil3:Аха аха... Фино фино, а што ме спречува дома да напраам 10 акаунта и сам да ги излевелирам до петти левел?
Снимаат од кое IP се логирам или?
Пошо ја и брат ми играме од исто IP нон стоп.
Те аднав, прифати. Ја денес почнав на EU серверот пред тоа на US играв.Ако игра некој нек ме адне - nickname - UbiecSoMekoSrce ( најјак nickname држим ! )
Дај самонер нејм како ти е и на кој сервер играш, ние сме група македонци и ни фалат играчи Играме на EU West, ако има некој што игра на EU West нека остави самонер нејмИма ли некој што игра ова или сите дркате на дота2?
Барам тимче, до сеа сите македонци што сум ги сретнал имаат тим, така да неможам да се уклапам у тимот
Дајте ако има луѓе да напраиме асален тим, па сакјп, па тактики, да не види Господ )
Штета, на ист сум ја.Дај самонер нејм како ти е и на кој сервер играш, ние сме група македонци и ни фалат играчи Играме на EU West, ако има некој што игра на EU West нека остави самонер нејм
Немој со предрасуди... EU West > EU East на компетативна сцена. Многу се подобри играчите и ретко кога ќе ти се паднат некои кои што не знаат глувчето да го држат...Се мислам дали да се префрлам на вест. Се мислам дека таму има повеќе флејмери и луѓе што не зборуваат англиски. Французи, германци, шпанци -.- , а пак ваму руси и пољаци.
Конечно стигнав до златен ело медал така да ќе почекам до ело ресет па можи ке се префрлам
Абе да ама ако стигнеш до 1800+ ранк ке ти се паѓаат супер играчи и на ист. Исто проблем во вест е што на некои партии добиваш амерички сервери па пингот ти е 100-120 + .Немој со предрасуди... EU West > EU East на компетативна сцена. Многу се подобри играчите и ретко кога ќе ти се паднат некои кои што не знаат глувчето да го држат...