statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
10 реферали да фатат кој левел?Со 10 реферали се добива 975 риот поинтс. А со повеќе има многу подобри награди ама мене доволно ми се 10.
10 реферали да фатат кој левел?Со 10 реферали се добива 975 риот поинтс. А со повеќе има многу подобри награди ама мене доволно ми се 10.
Аха аха... Фино фино, а што ме спречува дома да напраам 10 акаунта и сам да ги излевелирам до петти левел?Пети.
Социјален живот. :devil3:Аха аха... Фино фино, а што ме спречува дома да напраам 10 акаунта и сам да ги излевелирам до петти левел?
Снимаат од кое IP се логирам или?
Пошо ја и брат ми играме од исто IP нон стоп.
Те аднав, прифати. Ја денес почнав на EU серверот пред тоа на US играв.Ако игра некој нек ме адне - nickname - UbiecSoMekoSrce ( најјак nickname држим !)
Дај самонер нејм како ти е и на кој сервер играш, ние сме група македонци и ни фалат играчиИма ли некој што игра ова или сите дркате на дота2?
Барам тимче, до сеа сите македонци што сум ги сретнал имаат тим, така да неможам да се уклапам у тимот
Дајте ако има луѓе да напраиме асален тим, па сакјп, па тактики, да не види Господ)
Штета, на ист сум ја.Дај самонер нејм како ти е и на кој сервер играш, ние сме група македонци и ни фалат играчиИграме на EU West, ако има некој што игра на EU West нека остави самонер нејм
![]()
Немој со предрасуди... EU West > EU East на компетативна сцена. Многу се подобри играчите и ретко кога ќе ти се паднат некои кои што не знаат глувчето да го држат...Се мислам дали да се префрлам на вест. Се мислам дека таму има повеќе флејмери и луѓе што не зборуваат англиски. Французи, германци, шпанци -.- , а пак ваму руси и пољаци.
Конечно стигнав до златен ело медал така да ќе почекам до ело ресет па можи ке се префрлам
Абе да ама ако стигнеш до 1800+ ранк ке ти се паѓаат супер играчи и на ист. Исто проблем во вест е што на некои партии добиваш амерички сервери па пингот ти е 100-120 + .Немој со предрасуди... EU West > EU East на компетативна сцена. Многу се подобри играчите и ретко кога ќе ти се паднат некои кои што не знаат глувчето да го држат...