Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.167
- Поени од реакции
- 703
Секој државјанин на Р.Македонија каде и да се наоѓа има право на глас!
Ај не серии.... озбилно?!?!?!?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај не серии.... озбилно?!?!?!?!
да да тоа е 100% точно.прашање е дали има право да гласа таму каде шо се наоѓа???
сега за сега се гласа на гласачки места низ македонија.и никаде не друго место.и не би требало.

Ја прочитај ја темава из почетка![]()
Од кога бе па ти за редарска служба се пишеш?Ќелешчесмисли некоја поинвентивна провокација.
Ти си знаеш најубаво кои ти се мотивите за бедното однесување на форумот, покажи малце достоинственост и не се понижувај до таа мера.

Од кога бе па ти за редарска служба се пишеш?
Или па норми ќе поставуеш?
Сори... не влегуем ја у тоа сељачките калапи од дпбне.
Просто заборави.
Колку повеќе ќе ме љутиш... толку повеќе ќе те шибам.
ама продолжи еве, и без да те “љутам“
концентрирај се само на мене сељакот од Егејска и сета дискусија сведувај ја тоа.
Глеј...Абе Зекич, имам осет дек ќе одиш посранама продолжи еве, и без да те “љутам“
концентрирај се само на мене сељакот од Егејска и сета дискусија сведувај ја тоа.
Ќе ми биде мило да ти дадам една форумска поучка, па после љути се до небеса.
А кога сме кај нормите, на форумов постојат формални и неформални норми, плус за секој од нас како единки важат и моралните норми и ти не се вклопуваш во ниту едни.
![]()

Во суштина би требало иселениците ............да гласаат. Затоа што тоа е пракса скоро во сите земји од опкружувањето, во Европа и во светот.
Се сложувам. Тие можеби ќе го имаат одлучувачкиот збор, кој понатаму може да биде погрешен за Македонската нација, а ние да ги трпиме последиците, а тие да се шетаат по Австралија, Америка и слично.Ednas na deset godini doagaat vo zemjava, i da odlucuvaat koj ke me vodi mene vo narednite nekolku godini. Ne moze.

(впрочем тука е и основата по која јас не гласам за одредени партии)А за тие што мислат дека цела дијаспора ќе гласи за ДПМНЕ... вие сте сите БУДАЛИ. Знам дека од тоа се плашите ама реалноста е дека во дијаспората има и Соцјалисти и Комунисти и секакви не само ДПМНЕ. Вие сте во таква заблуда што мислите дека ако некој ви извади филџан со ликот на Делчев на него, веднаш тој ќе гласи за ДПМНЕ... сте се зезнале.(впрочем тука е и основата по која јас не гласам за одредени партии)
Во дијаспората има толку многу мислења што сликата не е многу поразлична од таа во Македонија.