LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
Друже нарачај си вакво од али, мене ми стигна експресно брзо за 10-ина дена:
https://www.aliexpress.com/item/D2A...32288326556.html?spm=2114.13010608.0.0.oKiwQu

Одлично си работи, звукот си е на високо ниво без шуштења и слично.

на тој оглас имаше 2 едно стандард квалитет со еден излез и висок квалитет со два излези не знам дали за слушалки едниот беше, ти кое го порача,

на тој оглас имаше 2 едно стандард квалитет со еден излез и висок квалитет со два излези не знам дали за слушалки едниот беше, ти кое го порача,
Тоа поскапото го нарачав јас.

Предлог за 32'' докај 350-400 евра?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Сигурен си дека 32 ти треба? Доста мал телевизор е тоа, размисли убаво.
Иначе најскапите 32 инчни се баш таа граница што ти ја пиша, дури и поевтино од тоа.
Оди разгледај ги во Нептун и види што ти фаќа око.
Samsung LG нешто, а-у.

32инч е премал тоа е нешто еквивалент како старите ТВ со 51-55 см

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Само толку место имам во собата, околу 85 см за тв, никако не ми одговара на ѕид да го ставам пошто таков распоред ми има собата.. [emoji58]

Јас земав Sony KDL-32WD600B пред некој ден за 250 евра. Топ слика, посебно за фудбал :icon_mrgr:

Иначе не ти треба ништо повеќе од 32 инча.

Само толку место имам во собата, околу 85 см за тв, никако не ми одговара на ѕид да го ставам пошто таков распоред ми има собата.. [emoji58]

За толку простор ти треба широк најмалку 95см и тоа е таман за 40-3 инч

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Display_size

Разгледај и мери со метро. За 40 инчи ти требаат 82цм мислам и таман кнап ќе ти дојде.
99% од нас сите правиме грешка со тоа што ги мешаме димензиите. Косата димензија со која се мерат инчите и хоризунталната како што го мериме ние слободниот простор е сосема различна. Затоа како што ти реков, на лице место со метро.

какви 32 инчи
толкави им стават во ќелиите на затворениците во шведска
многу мало е тоа
испод 40 инчи никако

edno prashanje vaka do lugje sho imaat iskustvo, i po struchno poznavanje za tv-a, ne ko mene laichki.
So ogled na toa deka i jas i drugarov a i ushte trojca najmalce so novive generacii led back light tv-a sme imale ist problem, odnosno za godina dena (kaj nekoi i porano) neshto obavezno gori, dali back light diodi nekoj lenti, ili konvertor sho ti ja znam veke, tripati go servisiram jas, a i drugarive (samsung i lg)...

Dajte idea za dobar tv 32-40 incha? A ako se e machka u vrekja dali e dobra opcija da baram tv so povekje garancija od dve godini? (pr. pet godini quart gleam imaat...)

a imam eden quart 15 godini e tvto muka nema 32ka nekoja za dedomi u vikendica go zemavme za 8k denari...

fala na pomosh odnapred.
[DOUBLEPOST=1485788065][/DOUBLEPOST]edno prashanje vaka do lugje sho imaat iskustvo, i po struchno poznavanje za tv-a, ne ko mene laichki.
So ogled na toa deka i jas i drugarov a i ushte trojca najmalce so novive generacii led back light tv-a sme imale ist problem, odnosno za godina dena (kaj nekoi i porano) neshto obavezno gori, dali back light diodi nekoj lenti, ili konvertor sho ti ja znam veke, tripati go servisiram jas, a i drugarive (samsung i lg)...

Dajte idea za dobar tv 32-40 incha? A ako se e machka u vrekja dali e dobra opcija da baram tv so povekje garancija od dve godini? (pr. pet godini quart gleam imaat...)

a imam eden quart 15 godini e tvto muka nema 32ka nekoja za dedomi u vikendica go zemavme za 8k denari...

fala na pomosh odnapred.

Истата дилема и јас ја имам, ми треба некој ефтин 32 инчен до кај 12 000. Земав Фуего цркна за 6 месеци, гаранцијата му беше 1 година па го заменив. Ми треба да истурка барем 2-3 години. Овој од тој ценовен ранг ми изгледа со најдобри перформанси плус има Андроид и гаранција од 2 години http://setec.mk/Tv-Audio-Video/ТV's/LED-TVs/ST-32KL4500-32-82cm44079 Што би можело друго да се земе за 200 евра ?

edno prashanje vaka do lugje sho imaat iskustvo, i po struchno poznavanje za tv-a, ne ko mene laichki.

fala na pomosh odnapred.
[DOUBLEPOST=1485788065][/DOUBLEPOST]edno prashanje vaka do lugje sho imaat iskustvo, i po struchno poznavanje za tv-a, ne ko mene laichki.

fala na pomosh odnapred.

mala greshka ne bil quart tuku beko e tv to u muabetov gore sho sum go pishal... :D
i nekoi so ogled na ova gore sho go iam spomnato da dade idea predlog za tv? :)

primer LG 32LH530V ovoj? sho vika?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom