LCD телевизори

C

cige

Гостин
Која е разликата меѓу Smart Full HD TV и Full HD Android Smart TV, и дали вториот навистина вреди +20/25%?

Член од
19 септември 2015
Мислења
19
Поени од реакции
3
Па не е баш така, всушност мала е разлика 50/80 евра и дали ви се исплати имајќи в предвид и превозот ?!

Јас сум блиску до границата и поефтино ми испаѓа да го земам од таму отколку од некој град у Македонија каде има подобро снабдени продавници .

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Kolku evra e vo Bugarija (ako znaes) oti ttuka bas toj model go barav i nikade go nema..
Денеска го купив од Техномаркет Бугарија и ми излезе 999лева тоа ти се негде 500евра(+-10) мислам дека не сум згрешил со изборот и сега ми останува да видам дали е се така како што е на рекламата за него :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.877
Поени од реакции
22.945
Денеска го купив од Техномаркет Бугарија и ми излезе 999лева тоа ти се негде 500евра(+-10) мислам дека не сум згрешил со изборот и сега ми останува да видам дали е се така како што е на рекламата за него :)
Aj razgledaj go pa pissi impresii.. kakva e slikata,zvukot,smart-ot,3d-to

Член од
24 април 2008
Мислења
11.061
Поени од реакции
12.608
Една USB порта повеќе, 2 HDMI порти повеќе, Bluetooth безжично поврзување со слушалки и/или звучници, Android оперативен систем, Google Play, Spotify... да - вреди да се дадат 4.000 денари повеќе.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Дечки предлог за телевизор до 15000 максимум, најмалку 32 инчи да биде. Не ми треба да има смарт опции и слично.

Член од
16 октомври 2015
Мислења
15
Поени од реакции
2
Здраво форумџии. Ми треба мала помош. Имам Филипс смарт тв, модел 32 PFH 5300/88. Го уклучив wifi-то и се си функционира беспрекорно но, не можам да ја најдам опцијата за исклучување. Дали ако еднаш се уклучи wifi-то повеќе не може да се исклучи?

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.123
Поени од реакции
341
Имам Самсунг Смарт ТВ и поврзав интернет. Дали препорачувате да биди уклучено auto update на софтверот?

И дали е можно да влезат вируси во ТВ-от?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Koј може да ми каже некои кратки видеа во 3Д со кој најдобро може да се види како работи 3Д на еден телевизор???

Член од
19 септември 2015
Мислења
19
Поени од реакции
3
Aj razgledaj go pa pissi impresii.. kakva e slikata,zvukot,smart-ot,3d-to
До сега сум презадоволен со телевизорот , звукот, сликата се перфектни , многу брзи одговори на смарт-от, 3д презадоволен,го препорачувам на секој нема да погреши ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom