Батали го АМЦ и филипс туку оди во нептун имаш многу избори за тие пари предлог LG или Панасоник .
Еве горниот пост прочитај каков проблем имаат од АМЦ
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Кога читам вакви глупости не знам дали да се смеам или да плачам.Филипс биле понапред од Панасоник.Тошиба пре би зел него Филипс.
Tвое си е што ќе земеш.Во право е Стар потполно.Новите панасоник телевизори се склапаат во Турска и не е баш време за купување сега
И да филипс е еден од подобрите телевизори во моментов,и ги превземаат купувачите на панасоник.
Незнам зашто но треба и компанииве да се свестат.Дека андроид е иднината а не некој си нивни оперативен систем.Видовме една нокиа каде заврши од кога дојде андроид
Ја снема буквално.
Тоа ќе им се случи,ако веќе не им се случува и на големите компании вклучувајќи го и панасоник
Да земеш телевизор кој после 3 месеци ќе нема upgrade.
Додека не извадат андроид телевизор другите компании во моментов вредат само Sony и Philips,a Philips убедливо највеќе нуди за парите.
Samsung и LG си имаат свои карти во ракавот,пред се кај Curved Tелевизорите,но ако Philips пушти на пазарот модел од пониските серии со заоблен екран и тука е готов самсунг
Не ми е јасно само како Самсунг и Лг до сега немаат Андроид телевизор.Јас очекував први они да извадат,бидејќи нели веќе имаат телефони одамна со анддроид,па очекував да имаат некој договор со гоогле.[DOUBLEPOST=1454338565][/DOUBLEPOST]
Е од вакви кај нас амц и компанија направија пари
Sent from my iPhone using Tapatalk
Амц не направил пари сигурно досега.Се обидува да го следи Анхоч.А тие се тие кои направија пари и тоа сосема заслужено.
Огромен дел од пазарот го држи Анхоч кај нас и веќе купувачите имаат доверба.
За сет слушам многу негативни и лоши коментари во последно време.Многу луѓе се жалат
околу мене.
Секој одлучува кај ќе оди.Амц проба и виде дека не оди со лажење работава.Пробуваат да се оправат.Тоа се гледа,но тешко се стекнува доверба.Ќе треба време за тоа,но ако вака продолжат за година до две ќе бидат втори анхоч сигурно и ќе му завземат дел од пазарот сигурно
Сет беа колку толку воред,но со новиве мајтапења ќе изгубат многу муштерии сигурно.
Анхоч е сеуште лидер дефинитивно,и ако случајно решат да влезат и во бизнисот со бела техника,овие другиве може слободно да си затворат бидејќи ќе нема леб за нив,
освен можеби Амц кој ако продолжи во нагорен тренд,може да зграби дел од пазарот
Нико видовме каде е,и техномаркет исто.На работ се и во секој момент може да ги снема.
Фала богу со сет до сега сум немал негативно искуство(но и немам нешто многу купувано од кај нив)
Анхоч ми биле секогаш прв избор за компјутери и лаптопи,и до сега имало проблеми но се решавале во најбрз рок и без нервози.
Нико ме имаат еднаш така еднаш зезнато и измајтапено,ама повеќе не им влегов,а верувам и многу други.Денес незнам дали и уште воопшто постојат
Со техномаркет имав еднаш проблеми и се обидоа нешто да ме изманипулираат,но кога видоа дека и они незнаат што да излажат си добив нов производ назад
Во моментов мојот прв избор е Анхоч,а за тв,озвучување и друга техника Амц.
Другиве нажалост ми се сомнителни