- Член од
- 28 ноември 2011
- Мислења
- 147
- Поени од реакции
- 161
42ka едвај скрпив кеш за неа.Еј да баш ме интересира како ќе бидеш задоволен од него оти и јас го гледав. Таа марка, големина 47“ најмногу ми одговара. Толкав зеде или помал?
42ka едвај скрпив кеш за неа.Еј да баш ме интересира како ќе бидеш задоволен од него оти и јас го гледав. Таа марка, големина 47“ најмногу ми одговара. Толкав зеде или помал?
Не се секирај, ќе ти се исплати, верувај. LG е квалитет. Јас зедов 32-ка, еве го како тера 3-та година, да не го почудам одличен е, а тогаш го платив 24000 иако имаше телевизори и за 18000 тогаш.42ka едвај скрпив кеш за неа.
Да не имаш Филипс? Кај другар, го пушта филмот во онаква димензија каков што е, ако пуштиш full screen, го прикажува само до ширината макс а висина, до кај ќе стигне, т.е. би останало црно горе и долу.Имам тв за 1920х1080 резолуција и цел живот ме ебава то снимката.
Прво малце помала беше сликата, и се познаваја црни линии на краевите од тв. А сега купив нов пц сега па излегува малце сликата од тв. Се решава некако проблемов?
Знам, правам extend these displays, и на пц ми е таман и на тв ми е таман наместено 1920x1080 ама порано не беше исполнет цел екран од тв сега па излеугва малце сликата...Да не имаш Филипс? Кај другар, го пушта филмот во онаква димензија каков што е, ако пуштиш full screen, го прикажува само до ширината макс а висина, до кај ќе стигне, т.е. би останало црно горе и долу.
А ако прашуваш за слика од лаптоп, прикажана на тв преку кабел, тогаш треба да ја подесиш резолуцијата на самиот компјутер, како и приказот на самиот тв, треба да има опции како: original, stretch, zoom, 16:19, и така нешто...
Нема мака, јас повеќе од година скоро секој ден гледам филмови/серии, некои денови и по 4+ часа.Дечки, има мака телевизорот доколку често (пример секој ден) користам УСБ на него?
imas vo seting odi vo slika i odberi aftomacki da ti bide ili skeniraj ima i ti ja mesti slikata taman da ne bega.Знам, правам extend these displays, и на пц ми е таман и на тв ми е таман наместено 1920x1080 ама порано не беше исполнет цел екран од тв сега па излеугва малце сликата...
Иначе Skyworth ми е телевизорот.
Не можи така, мораше од catalyst settings да намалувам.. важно се средиimas vo seting odi vo slika i odberi aftomacki da ti bide ili skeniraj ima i ti ja mesti slikata taman da ne bega.
jas taka go resiv toa prvpat koga go povrzav pc so tv
Добар е телевизорот. Едина забелешка од моја страна е што има само една усб порта. Јас сакам да има барем 3 заради сигурност пошто усб најмногу се користи, ако откаже една да имаш и други резерва а не за една усб порта да се малтретираш до сервиси и со гаранции. Секако шансата за тоа да се случи е премногу мала али сепак, тоа е мое мислење. Инаку како сакаш да го земаш, во готово или на рати преку сметката? Пошто во готово е 31000, на 24 рати ти е 33000 а на 48 дури 36200 ден. Моментално во готово во Нептун е 32000 колку за споредба.Дечки во план сум да земам нов телевизор, арно ама воопшто не сум запознаен со новиве работи што искачаат. Видов од телеком интересна понуда... Што мислите за телевизоров ?
http://www.t-home.mk/mk/107/1442/64/Korisnichki_uredi/Televizori/Panasonic_TX-40CS520.html#tabsDetails-1
Фала ви