fala poubav da se vrati! (momentalno pisam od nego). eve ti strana skroutz.gr
deka ne derat mnogu ne !
cenite se tuka nekade , mozi poeftin za 1-2000 denari. vrajkanjeto na ddv sto vo grcija e golemo 23% e ona sto ja pravi celava rabota da ima esap. papirologija nema, znaci na stranata odbiras tv , ja gledas web stranata prodavacot da ne recam, pisis meil ili na fb (skoro site imaat strani na fb )dali go imat na lager ili ti go poracvat, odis go zemas grcite se mnogu usluzlivi za vakva rabota i azurni , moizs da gi maltretiras kolku sakas, jas na primer mu barav da mi go slikat paketot so seriskite broevi ( da se ubedam deka zemam ips panel) plajkas vo polna suma so se ddv , mu davas pasos i ti popolnuvaat i davaat dva lisja ,na tie lisja koga pominuas na grcka gi pokazuvas mavaat pecat bez problem, E SEGA na makedonksa - dokolku tv e do 350 evra suma nemas nikakva carina mu pokazvas i begas , ama ako e poskap imas carina, ama za cela sreka na primer vo Lerin florina vo skoro sekoja prodavnica ti davat i dopolnitelen list kaj so pisi deka tv e do suma 350 evra iako e poskap mnogu , samo za da ne platis carina ( se zastituvaat od konkurencija pa sega i so krizava edvaj cekaat nekoj da mu kupi tv ) duri i samite se nudat - Ke ti dadam dokument za da ne ti go carinat na granica. Go prilozuvas na granica makedonska i cao prijatno. Parite od ddv imas rok 3 meseci da si da gi zemis nazad od istata prodavnica od koja go kupi tv, e sega ako ne ti se pali kola specijalno za toa imas opcija za kalkulacija , namesto tvoj pasos koga go kupuvas ke mu dades od drugar prijatel , sto ke odi sigurno grcija vo rok od tri meseci taka da toj ke ti gi zemi parite nazad! Na kraj kraeva sega se popustite ke skoknis do cosmos , ikea .....
to e to ! ako ne bev jasen prasajte slobodno