Инсталирај Plex Media server на лаптопот, креирај си видеотека со филмчиња и преку LAN си ги стримај директно на ТВ-то.Поврзувањево на лаптоп преку лан е ракетна наука![]()
Одлично објаснето, бравоИнсталирај Plex Media server на лаптопот, креирај си видеотека со филмчиња и преку LAN си ги стримај директно на ТВ-то.
Плус и интернет ќе добиеш преку лаптопот. Само направи Bridge на WLAN и LAN конекциите и готово.
Еве моја рецензија на 42 LS 570 S, имам пишано доста работи околу овој модел.
Зависи кај ќе купуваш. Ако купуваш во Скопје можда и ќе има повеќе кутии од тој модел па ќе можеш да бираш, ама ако си во помало место, ко мене во Прилеп...во Нептун имаја само една кутија од овој модел и да сакав, не можев да бирам. Среќа не им беше ни изложен, оти не сакам да купувам тв кој стоел по 10 саати вклучен на ден, цел месец
Добар е само 3Д-то нема да е тоа тоа.
Подобар здравјеЗдраво,во план сум да купам телевизор што мислите за
LG 42LM620S
42"(107cm) Full HD 3D Led TV
•Cinema 3D, SMART TV функција, DLNA
•INFINIA дизајн
•Резолуција: 1920x1080
•400Hz MCi
•2D/3D конверзија
•Dual Play
•DVR-USB ready
•Wi-Fi ready, Wi-Di
•Skype™, Social TV Center
•4xHDMI 1.4, 3xUSB 2.0, Scart, Lan, PC in
•Dolby Digital MS10, 3D Sound zoom
•DVB-T/C/S2 HD
•3D наочари, Magic remote
цена 40 990 , вреди ли за тие пари и дали добар
Иста класа тв како мојот погоре...LG 32 LS570S исти функции, иста цена....исто квалитетни марки...е сега каков панел ќе ти се погоди тоа е лотарија...али ако си решен. земај, не му ја мислиздраво дечки сакам да го земам овој телевизор http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=173&product_id=201705 што мислите ќе се исплати ?