Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неам гледано вести 100 години, а и не сум во можност. Ако може некој на кратко да ми раскаже што се случува, би бил благодарен.

Неам гледано вести 100 години, а и не сум во можност. Ако може некој на кратко да ми раскаже што се случува, би бил благодарен.

adiGUqJT.jpg

:icon_lol:

Дулиќ диригира, опозицијата пее :pos:

При крај на видеото коа вика тој ,,Се крие позади полицајците'' некој друг довикува ,,Како пичка, како курва''. :pos: :pos: :pos:

И после овие сакале власт да добијат држава да водат. Оф леле.

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
И кога мислиш дека конечно се наоѓаш на дното, сети се во која земја си...

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Смејте се вие слободно , ама ние ги плаќаме овие да донесуват одлуки кои влијаатна нашио живот .. ептен е за смеење работата :coffee:

Смејте се вие слободно , ама ние ги плаќаме овие да донесуват одлуки кои влијаатна нашио живот .. ептен е за смеење работата :coffee:

Работава е како во песнава. Се смеам, оти веќе немам сила да плачам.

Еве го пак и за Пелистер бил :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Дупето за фотеља ќе го продадат :icon_lol:.

Нажалост не се само тие што го продадат газот за фотелја туку сите го продаваат а тие млади што се спомнуваат секаде во Македонија е подобро да заборават политика затоа што така и така на крај се пиуни .... Насекаде во Европските држави каде што сакаме да одиме младите не знаат ни кој е претседател да не праиме муабет за политика а кај нас од раѓање ги дојат со СДСМ или ВМРО ебате глупиот народ ........... Брука сме :facepalm::facepalm::facepalm:

Крадемарули многу го хејтав на времето, ама сега ми станува идол. Човекот 15-тина години егзистира исклучиво од млатење празна слама. Притоа, ја има усовршено вештината на уверливо трескање небулози, до совршенство. Практично не постои глупост што не е во состојба да ја тресне пред 2 милионски аудиториум, и ич кичма не го боли. Скоро митолошко суштество... :)

напишав и во една посебна тема за ова ама изгледа ја избришаа :) ова со Џани ме потсеќа на скечот од к-15 миле со баскетот кога сонувал нешто само да го најде местото :D

Утре масовно ќе се организирале сите платеници и ќе протестирале против опозицијата, и ќе протестирале дури не истат не падне од власт :P

Болест, тешка болест, ако ја сум задоволен од некоја власт не знам зошто би простирал за било што

Политичарите актери, актерите политичари си станаа, шоубо.
Ни под разно не пуштајте сител вести а нид под разно болдирано, кога е Латас спикер, ќе се чудите како е можно до оваа граница да се стигнати, како да негледам вести...

напишав и во една посебна тема за ова ама изгледа ја избришаа :) ова со Џани ме потсеќа на скечот од к-15 миле со баскетот кога сонувал нешто само да го најде местото :D

:D Нема појако.

Утре масовно ќе се организирале сите платеници и ќе протестирале против опозицијата, и ќе протестирале дури не истат не падне од власт :P

Болест, тешка болест, ако ја сум задоволен од некоја власт не знам зошто би простирал за било што
Вака едно прашање, незнаеш за што протестираат утре ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom