Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неам гледано вести 100 години, а и не сум во можност. Ако може некој на кратко да ми раскаже што се случува, би бил благодарен.
Неам гледано вести 100 години, а и не сум во можност. Ако може некој на кратко да ми раскаже што се случува, би бил благодарен.
Дулиќ диригира, опозицијата пее
Смејте се вие слободно , ама ние ги плаќаме овие да донесуват одлуки кои влијаатна нашио живот .. ептен е за смеење работата![]()
Еве го пак и за Пелистер бил.
Дупето за фотеља ќе го продадат.
Еве го пак и за Пелистер бил.
напишав и во една посебна тема за ова ама изгледа ја избришааЕве го пак и за Пелистер бил.
напишав и во една посебна тема за ова ама изгледа ја избришааова со Џани ме потсеќа на скечот од к-15 миле со баскетот кога сонувал нешто само да го најде местото
![]()
Вака едно прашање, незнаеш за што протестираат утре ?Утре масовно ќе се организирале сите платеници и ќе протестирале против опозицијата, и ќе протестирале дури не истат не падне од власт
Болест, тешка болест, ако ја сум задоволен од некоја власт не знам зошто би простирал за било што
Ај кажи? Еве вечерва на вондредна седница го изгласаја буџетот...Вака едно прашање, незнаеш за што протестираат утре ?