Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено јас сум ЗА:
-Oд сите политички партии ваквиве стари ликови што живееле и работеле во поранешниот систем да немаат никакви функции.
-ликови што заговараат промена на име, идентитет и јазик и што лицитираат јавно во собрание за промена на име и работат против државата да им се одземе имунитетот и да не биде пратеник.
-и овие мајмуниве со микрофониве да се смират малце зошто не се у зоолошка и да не се наметнуваат дека се некој фактор, нека дадат идеја некоја за државава напред да иде.
-и што е најважно да не бистрам политика да почнеме да праиме кифли и руска салата за Нова година и да престанеме со ликови како Дулиќ и орангутаниве одработувачи за лечење нечии лични фрустрации да се замараме во Новава Година. Фала !

Krajot na svetot ne dojde posto budzetot na Reb MK seuste ne e donesen......

401.jpg

Еве го пак и за Пелистер бил :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Дупето за фотеља ќе го продадат :icon_lol:.
дај она што ми боди очи од снимкава, првиот дел наопаку ли го носат дресот овие двајцава? XD

Многу јака ова демократијава.Значи на некој пратеник жената ако не му дава,изнервиран може да поднесе 1000 амандмани и да го блокира буџетот на цела земја,на 2 милиони луѓе.
Абе само Северна Кореја за нас,ти ебам и демократија и се упм.

Jaка свирка......''Трубачиве'' лапаат по 1000 евра за да трубат у собрание и да се дерат на институција Претседател на говор пред 30 амбасадори да мислат дека сме примитивци. Медрано !!! Од Политика и партиски пиуни и лижигзови ми се с*** ама овие ја поминаа секоја граница, секои избори ист филм, се на галама.

Лелеее на Телма пуштете абе ова само кај нас го има.

Дали ова личи на луѓе со факултет? И на двете страни се обраќам, лешпери

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom