Лазар Темелков во „елемент“ :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Поддршка за човеков !

ако планираат оние Алфа да го бркаат или да го тераат да се извинува за ова, ќе влезат и они на мојата бојкот листа кај сител што е.

Laze e mnogu pozitiven covek, ne mislev deka nekogas ke si dozvoli do tolku da e svetnat :) Ama tolku me raspolozi, pa uste Karakamisheva go potsetuva sto da kaze, a toj so prsti na glava intelektualno razmisluva sto drugo da kaze :)))))))))
Me iznasmea do solzi..

P.S. Urednicite (onie od postarata generacija koga nemale mobilni ) temite gi kalemele isklucivo vo kafana so rakiicka i salata, taka sto alkohol i novinari e sosema normalna rabota (za drugite profesii znam deka ova e nerazbirlivo)! A Laze izgleda planiral doma da odi pa apansas go fatile da vodi vo studio pa moral da se pojavi covekot :)

P.S. 2 Najdobar klip ever, ever :)

И јас кога дознав дека таму каде што живеам победил градоначалник кој нема поставено канта за ѓубре а истиот тера трет мандат ми доаѓа да се направам Лазар Темелков...

Најдоброто нешто што се случи овие избори :pos:
Па како вика и секако... пфффф... од коалицијата на ВМРО ДПМНЕ :pos:

Политика без алкохолче ретко има во денешно време, а човеков сепак си тера како да не било ништо. Па колку пати се појавувале пратеници итн. да држат говори пред пресот или собрание напиени па никому ништо. Битно си ја тера емисијата како да нема ништо, е сега зборот му бега тоа е тоа :icon_mrgr:

Не толку Лазе, јас ги частам овие од режија што го пуштиле оваков во програма у живо!:pos:

Еј, а оти бе не врве видеото? Со сите коментари, гладна ми е љубопитноста, или тачније, жедна.

Back
На врв Bottom