Лазар Темелков во „елемент“ :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.590
Поени од реакции
35.821
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Видеото е самообјаснувачко. Водителот на „Алфа“ во вистински „елемент“ ја води емисијата наменета за локалните избори. Но, и покрај тоа што зборовите и мислите доаѓаат малку побавно од вообичаено, Лазе ја одржува концентрацијата и харизмата на вистинско ниво :)

ВИДЕО

laze-temelkov.jpg

BHRrDJtCAAAf46d.jpg:large

Дали имаш чувство дека си пијан, напафкан или сепак е само Лазо во елемент?:eek:
Ќе вршиме пренос од интересни места, Струмица, Куманово...ги има уште неколку :pos:
Alfa HD Slow Mo

Најискрено го гледав у живо кога одеше и на потечкот не ми се веруваше дека таков се појавил во етер, си викам мене ми се причинува, ама не било тоа, ептен беше отиден, или жалеле или славел за изборите.

И видоа овие од режија дека не го бива и дадоа воднредни реклами и после го тргнаа од програма.

Исто како Пандев да го слушам со влечењето на самогласките.

Ааааааа имааааааааме и еееееекпееертииии ооооооод различнииииииии ооообластииииии

Acid избриши ја темата што сум ја отворил напоредно со тебе:)

Ама не ли го видоа и слушнаа тие во режијата пред да почнат да снимаат каков е?! :pos:

На Лазо изгледа му соопштиле дека ќе напушта во скоро време ради новиот газда.па решил да и руши углед на телевизијата. :D хах ама шегата е на негова смета,ова е најсмешното нешто што Алфа го дале последни 6-7 години. :icon_lol:

Барем да кажеше на крај од емисијата од каде ја купил добрата ракија :pos:

После тоа со порничите позади вести што им идеше, ова им е втор кикс. Ама коа ќе видиш дека другите ги имаат Миленко и Јанко, не е ни толку до срамота пијан да излезеш...

Back
На врв Bottom