Last Man Standing (Premier League)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Еве и табела..

Untitled.png

Еве ги и двојките за следното коло.

11ти Февруари
Кардиф - Астон Вила
Хул - Саутемптон
Вест Хем - Норвич
ВБА - Челзи

12ти Февруари
Арсенал - Манчестер Јунајтед
Евертон - Кристал Палас
Манчестер Сити - Сандерленд
Њукасл - Тотенхем
Стоук - Свонси
Фулам - Ливерпул

Пријавувањето трае до вечер (02/10/2014) до 23:59 часот.

Учесници што немаат пријавено тим:
@Gose007 @dragonsky @Mojso @MikiMiki @Velix @Vassiriki @kazioX @Донев @Morgan Freeman

Појма немам дали работат таговиве, али ајде уште еднаш ќе пробам..

@dragonsky @MikiMiki @Vassiriki @kazioX

Уште вие останавте тим да одберете.

Појма немам дали работат таговиве, али ајде уште еднаш ќе пробам..

@dragonsky @MikiMiki @Vassiriki @kazioX

Уште вие останавте тим да одверете.
Работат.

Иронично е сеа што пошто те цитирав, ќе им стигне нотификација дека сум ги спомнал у коментар :D

Извинете што ви се убацувам, али драгонскај е баниран, т.е. акумулиран број на казнени има мислам.

Good Guy Рики, не сум технички баниран али што знам одбери ги Сити а ако нив ги имам одбрано Тотенхем, а и нив ако ги имам одбрано тие што играат против Јунајтед :D

- dragonsky

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Затоа чудно ми падна што го нема до сега, обично он е активен на форумов посебно во овој дел. :)
--- надополнето: 11 февруари 2014 во 00:15 ---
Еве ја новата табела, со среќа на останатите, штета што @MikiMiki @Vassiriki @kazioX не одбраа тим на време.

Untitled.png

Последно уредено од модератор:
Ејј цц, дури сега ми текна, заебано е ова што не работи тагирањето, втор пат излегувам од игриве за глупост...

Ејј цц, дури сега ми текна, заебано е ова што не работи тагирањето, втор пат излегувам од игриве за глупост...

Нема везе, одбери тим, не касниш многу, ако не им смета на другите членови 45мин не прават некоја разилка.

Нема везе, одбери тим, не касниш многу, ако не им смета на другите членови 45мин не прават некоја разилка.

Мразам кога не одам според правилата, ако нема никој против, давај го Ливерпул, ако не со среќа на сите.

Back
На врв Bottom