Last Man Standing (Premier League)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Нема везе, одбери тим, не касниш многу, ако не им смета на другите членови 45мин не прават некоја разилка.

Kако бе не прават, цело полувреме е тоа. :D

Заебавам, јас и онака сум аут. :icon_lol:

Јебем ти вонредни кола, цела година чекав да ја завршат овие :)). Со среќа на сите.

Мразам кога не одам според правилата, ако нема никој против, давај го Ливерпул, ако не со среќа на сите.

Немам ништо против играј уште ова коло зошто со тимот што си го одбрал и онака ќе отпаднеш по регуларен пат:icon_mrgr:.

Good Guy Рики, не сум технички баниран али што знам одбери ги Сити а ако нив ги имам одбрано Тотенхем, а и нив ако ги имам одбрано тие што играат против Јунајтед :D

- dragonsky
Од 3 екипи две погодив првата одложена. Не знам за вас другите али јас продолжувам понатаму :D

Погрешен тим сте одбрале... испаѓате :P

Абе што тресам глупости... и јас сум го одбрал Сити :D
Какво испаѓање. Наша среќа, одиме понатаму :D

Манчестер Јунајтед

Абе, чим се одложи утакмицата следната две екипи бирате, не ми мрцајте многу, нема loophole у правилата.

Абе, чим се одложи утакмицата следната две екипи бирате, не ми мрцајте многу, нема loophole у правилата.

Што се разбираш па и ти во LMS...
Читај :D

1 коефициент ви се рачунаат! :D

Се рачуна ко погоден натпревар.
Така и ние овој пат го погодивме. :D

Нека си бираат тимови на тие што им е одложена, само кога ќе се одиграат натореварите ако изгуби одбраниот тим ќе испаднат.

Back
На врв Bottom