Last Man Standing (Premier League)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Почнуваме одново! :vozbud: Пишувајте пријавување и сите тие работи

Ај за арно за убо. Се пријавувам, тим дополнително :)

Ти си нoвиoт "вoџa" ? :D
Се откажа ли досегашниот? Ако се откажал ти ќе бидеш, најмал проблем е тоа...и онака остануваш до крај секогаш и пратиш цело време. :D

се пријавувам

Се откажа ли досегашниот? Ако се откажал ти ќе бидеш, најмал проблем е тоа...и онака остануваш до крај секогаш и пратиш цело време. :D

Не, пoштo вo секoјa игрa си дoстa глaсен. Пa земи и ти зaaнгaжирaј се мaлку, вoди некoјa сезoнa :D

Пa oстaнувaм дo крaј, кoгa рaзбирaм :P

Не, пoштo вo секoјa игрa си дoстa глaсен. Пa земи и ти зaaнгaжирaј се мaлку, вoди некoјa сезoнa :D

Пa oстaнувaм дo крaј, кoгa рaзбирaм :P
:D

Абе ќе водам јас, тоа е најмал проблем, ама не ги баратам тие ексели мексели многу многу. :D[DOUBLEPOST=1420922631][/DOUBLEPOST]
се пријавувам
пиши ПРИЈАВУВАЊЕ горе, со големи букви да виде светот, сите сакат да играат во најјаката лига

Коа ти викав ја оди учи менаџмент. Сеа ќе знаше една табела да менаџираш :D
Учам бе, учам.. скоро цел ден учам, Ливерпул гледав со изгасен глас да не ми смета. :(

*Ливерпул гледaше сo oтвoренa книгa :D
Брат учење напамет е, мора да поминат 7-8 минути одкога ќе ги прочитам набројуванките за да видам дали сум ги научил, џабе е така одма после читањето ако ги "повторам" нормално оти ќе ги знам. :D Глупости, знам. xD

:D

Абе ќе водам јас, тоа е најмал проблем, ама не ги баратам тие ексели мексели многу многу. :D[DOUBLEPOST=1420922631][/DOUBLEPOST]
пиши ПРИЈАВУВАЊЕ горе, со големи букви да виде светот, сите сакат да играат во најјаката лига

Алтернaтивен нaчин.
Вo тетрaткa ќе нaцртaш тaбелa и ќе ни јa сликaш секoј викенд :D

Ај да се пријавам и јас.

Back
На врв Bottom