Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пишувајте пријавување и сите тие работиПочнуваме одново!Пишувајте пријавување и сите тие работи

Се откажа ли досегашниот? Ако се откажал ти ќе бидеш, најмал проблем е тоа...и онака остануваш до крај секогаш и пратиш цело време.Ти си нoвиoт "вoџa" ?![]()

Се откажа ли досегашниот? Ако се откажал ти ќе бидеш, најмал проблем е тоа...и онака остануваш до крај секогаш и пратиш цело време.![]()

Не, пoштo вo секoјa игрa си дoстa глaсен. Пa земи и ти зaaнгaжирaј се мaлку, вoди некoјa сезoнa
Пa oстaнувaм дo крaј, кoгa рaзбирaм![]()

[DOUBLEPOST=1420922631][/DOUBLEPOST]
пиши ПРИЈАВУВАЊЕ горе, со големи букви да виде светот, сите сакат да играат во најјаката лигасе пријавувам
Учам бе, учам.. скоро цел ден учам, Ливерпул гледав со изгасен глас да не ми смета.Коа ти викав ја оди учи менаџмент. Сеа ќе знаше една табела да менаџираш![]()

Учам бе, учам.. скоро цел ден учам, Ливерпул гледав со изгасен глас да не ми смета.![]()

Брат учење напамет е, мора да поминат 7-8 минути одкога ќе ги прочитам набројуванките за да видам дали сум ги научил, џабе е така одма после читањето ако ги "повторам" нормално оти ќе ги знам.*Ливерпул гледaше сo oтвoренa книгa![]()
Глупости, знам. xD
Абе ќе водам јас, тоа е најмал проблем, ама не ги баратам тие ексели мексели многу многу.[DOUBLEPOST=1420922631][/DOUBLEPOST]
пиши ПРИЈАВУВАЊЕ горе, со големи букви да виде светот, сите сакат да играат во најјаката лига