Last Man Standing (Bundesliga)

У премиер се засилив одма со Бурнмут и го јадев прво колп, овде малу поопрезно ќе почнем :)
Леверкузен за мене

Абе ја видов темава, но не знам дали да играм. Осеќам неодговорен ќе сум.
Ќе ви стварам проблеми само да ме тагирате секој четврток :D

Волфсбург.

Абе ја видов темава, но не знам дали да играм. Осеќам неодговорен ќе сум.
Ќе ви стварам проблеми само да ме тагирате секој четврток :D

Зошто? Ти барем редовно играше или зафатен ќе бидеш па затоа не знаеш дали да играш.

Зошто? Ти барем редовно играше или зафатен ќе бидеш па затоа не знаеш дали да играш.

Абе зафатен... колку бев претходно, толку и сега :D
Но помина меракот на овие игри и често заборавам на нив. Во почетокот беше интересно, кога беа новост на форумов, сега веќе опадна популарноста нивна. Ќе се согласите :)
Ни во Сериа А не се пријавив. Само ПЛ како најинтересни.

Ајде пиши Волфсбург

Абе зафатен... колку бев претходно, толку и сега :D
Но помина меракот на овие игри и често заборавам на нив. Во почетокот беше интересно, кога беа новост на форумов, сега веќе опадна популарноста нивна. Ќе се согласите :)

Ајде пиши Волфсбург

Сега си целосно сконцентриран на фантази игрите па овие ти се мех :D

Се согласувам ама па и онака еднаш неделно се играат натпреварите и се бираат тимови така да колку да се дружиме, да се дешава нешто. :)

Сега си целосно сконцентриран на фантази игрите па овие ти се мех :D

Се согласувам ама па и онака еднаш неделно се играат натпреварите и се бираат тимови така да колку да се дружиме, да се дешава нешто. :)

Фантази годинава 7 игри помалку :(
На Јаху ги затворија (ПЛ, Сериа А, Бундес, Ла Лига, Лига 1, МЛС) и Фантази чемпионшип исто :D

Се мислев меѓу вас или жабараите ама ве одбрав вас, жабарите местат па ќе се паѓа на нив. :D

Stuttgart

Поминат е рокот за пријавување?...Ако не се пријавувам и ги бирам Хановер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom