Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лаптопите што USAnotebook ги продава и се од најновата генерација на процесори Core Duo/Dual Core, Core 2 Duo, Turion 64 и Turion 64x2-Dual Core x2 се нови - неупотребувани. Лаптопите од генерацијата P-4 спаѓаат под OpenBox.Како прво за сите да знаете, ако имате Vista Home, таа работи само со едно јадро.
Така да џабе купувате дво јадрени процесори.
Како второ, kupilaptop.com мислам дека носат вратени лаптопи во MoneyBack периодот од најразлични причини или изложени примероци на саеми и слично, што значи користени одредено време.Така правеа порано, незнам сега.
Искрено, за овие пари компјутерот е гром, посебно тоа што има јака графичка.De4ki kako stoite so ACER lap-topite se mislam da kupam acer pa kazete dali se dobri.I uste edno prasanje znae li nekoj dali mozam so 2 vaucera da kupam eden kompjuter.:helou:
Ovaa konfiguracija e:
16"WXGA HD ready
Intel Core2Duo T5800
4GB ram memory
320 HDD
VGA GF9300 256mb
DVD/Webcam/Bluetooth
Wierles b/g/n
I plus gratis Vista Home Premium
CENA:34490den.(isplatlivo zvuci)
Za razlika od Set kompjuteri se poskapi:baeh:
Како прво за сите да знаете, ако имате Vista Home, таа работи само со едно јадро.
Така да џабе купувате дво јадрени процесори.
Pa se mislam. Telefonot otpadna, 600 evrei za telefon ne mi se davaat. E sea najdov zakon laptop, MSI GX610, so AMD Turion X2, Ati HD2600 so DDR3 memorija, 2GB ram itn itn...Kao demek nekoi igri mozze da gi vrti. Ama me machi be...AMD?!? :pop:
Inace bev na procenka za mojot, ke mi daat skoro 100eu, znaci bi trebalo da iam budzet okolu 23000den max samo za kukjishte. Vo sluchaj da ne ziam laptop, u desktop izanie bi igral vaka:
CPU: CPU CORE 2 DUO 2.53GHz LGA775 3MB 1066MHz
Motherboard: Predlog?!?
RAM: DIMM 2GB DDR2 800MHz Apacer/AM1
VGA: GeForce 9600GSO 384MB DDR3
HDD: 160GB Hitachi 7200/8MB
Optics: DVD RW +/- Samsung 22x Black SATA
Komentari, mrchenja, predlozi itn itn se dobredojdeni. Znaci dali go biva gorenavedeniot laptop, i koja maticna bi bila ok za gorenavedenata desktop konfiguracija.
Pozdrav
_master, каде ја има оваа понуда?
Pa se mislam. Telefonot otpadna, 600 evrei za telefon ne mi se davaat. E sea najdov zakon laptop, MSI GX610, so AMD Turion X2, Ati HD2600 so DDR3 memorija, 2GB ram itn itn...Kao demek nekoi igri mozze da gi vrti. Ama me machi be...AMD?!? :pop:
Inace bev na procenka za mojot, ke mi daat skoro 100eu, znaci bi trebalo da iam budzet okolu 23000den max samo za kukjishte. Vo sluchaj da ne ziam laptop, u desktop izanie bi igral vaka:
CPU: CPU CORE 2 DUO 2.53GHz LGA775 3MB 1066MHz
Motherboard: Predlog?!?
RAM: DIMM 2GB DDR2 800MHz Apacer/AM1
VGA: GeForce 9600GSO 384MB DDR3
HDD: 160GB Hitachi 7200/8MB
Optics: DVD RW +/- Samsung 22x Black SATA
Komentari, mrchenja, predlozi itn itn se dobredojdeni. Znaci dali go biva gorenavedeniot laptop, i koja maticna bi bila ok za gorenavedenata desktop konfiguracija.
Pozdrav
ke zastedis nekoi 15 evra.De4ki kako stoite so ACER lap-topite se mislam da kupam acer pa kazete dali se dobri.I uste edno prasanje znae li nekoj dali mozam so 2 vaucera da kupam eden kompjuter.:helou:
Ovaa konfiguracija e:
16"WXGA HD ready
Intel Core2Duo T5800
4GB ram memory
320 HDD
VGA GF9300 256mb
DVD/Webcam/Bluetooth
Wierles b/g/n
CENA:34490den.(isplatlivo zvuci)![]()

De4ki kako stoite so ACER lap-topite se mislam da kupam acer pa kazete dali se dobri.I uste edno prasanje znae li nekoj dali mozam so 2 vaucera da kupam eden kompjuter.:helou:
Ovaa konfiguracija e:
16"WXGA HD ready
Intel Core2Duo T5800
4GB ram memory
320 HDD
VGA GF9300 256mb
DVD/Webcam/Bluetooth
Wierles b/g/n
CENA:34490den.(isplatlivo zvuci)![]()