Тешки се таблетите, големи и непрактични, тел со екран од 5.5 инчи совршено заменува еден таблет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На пример, јас не можам да гледам филм на петипол инчи, ниту да читам книга. На таблет можам и баш ми е згоден за све. Може и до навиките е. Сеа ме мрзи да станам дури и хдми кабел да местам.Тешки се таблетите, големи и непрактични, тел со екран од 5.5 инчи совршено заменува еден таблет.
На пример, јас не можам да гледам филм на петипол инчи, ниту да читам книга. На таблет можам и баш ми е згоден за све. Може и до навиките е. Сеа ме мрзи да станам дури и хдми кабел да местам.
Ги предизвикуваш со аватарот.i jas taka mislam[DOUBLEPOST=1504892344][/DOUBLEPOST]
Napaleni lugje , lecat kompleksi samo ,![]()
Само што најевтин смартфон е 500 евра а најскап таблет е 250 евра. Инаку да исто служи како таблет само што е најмалку 2 пати поефтин.Смартфон ти служи скоро исто како таблет, а е попрактичен. Ако ти е за сурфање или работа на факултет лаптоп ти е совршенство. Ако не ти треба за факултет или за не ми текнува како е зборот, ќе пробам да ти го објаснам:
-Не зафаќа простор;
-Можам да го користам во кревет;
-Можам да го носам сегде.
Ќе ти препорачам лаптоп. Ако ти треба за посериозна работа, игри и слично, земи десктоп, за многу помали пари ќе склопиш десктоп со перформанси на скап лаптоп![]()
nemora da znaci ima i tableti od po 500 evra klasicen primer ti se AppleСамо што најевтин смартфон е 500 евра а најскап таблет е 250 евра. Инаку да исто служи како таблет само што е најмалку 2 пати поефтин.
Ок ја за квалитетен просек мислев. Ја имам самсунг т560 и го купив за 12 000 ден. Точно една година го користам и сум презадоволен.nemora da znaci ima i tableti od po 500 evra klasicen primer ti se Apple
i nekoi drugi
[DOUBLEPOST=1505044538][/DOUBLEPOST]Здраво сакаv да прашам дали е подобро лаптоп или таблет што е подобро за вас или по практично што би избрале ??
ve molam glasajte na anketata gore , fala
Имам и лаптоп и таблет. Ова го пишувам комотно од фотеља на мојот таблет. Можам и да си лежам на кревет исто. Таблетот го купив како "домашен" употреба за сите, и постари и помлади. Иако имаме повеќе лаптопи сите се тепаат да го користат таблетот. Од еден на друг во рака е нонстоп употребуван. Постари (пензионери) дома тука исто си се научија на таблет си сурфаат си читаат вести гледаат серии!!! играат игрици, нешто што на лаптоп не знаат. Многу по лесна употреба. Додека лаптопите дома фаќаат прашина.Здраво сакаv да прашам дали е подобро лаптоп или таблет што е подобро
Треба да си решиш првично две работи, па да може да се одлучиш што ќе земеш:Здраво сакаv да прашам дали е подобро лаптоп или таблет што е подобро за вас или по практично што би избрале ??
ve molam glasajte na anketata gore , fala