Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Десктоп.
кур нејќиш ли?
Sendvic ima?
Десктоп.
иПхоне би јас.
Сигурно не ги сакаш лаптопите и таблетите зошто имаат камери па мислиш дека американците те снимаат што правиш во детската.
Лично според мене многу подобро е лап топ. Речиси се е исто како обичен, најнормален персонален компјутер, а сега поновите и не загреваат толку. Што се однесува до таблет, од тоа што член од семејството има таблет, можам да кажам дека е промашена инвестиција. Подобро купи си некој подобар смартфон наместо да купиш таблет.Здраво сакаv да прашам дали е подобро лаптоп или таблет што е подобро за вас или по практично што би избрале ??
ve molam glasajte na anketata gore , fala
i jas taka mislam[DOUBLEPOST=1504892344][/DOUBLEPOST]Лично според мене многу подобро е лап топ. Речиси се е исто како обичен, најнормален персонален компјутер, а сега поновите и не загреваат толку. Што се однесува до таблет, од тоа што член од семејството има таблет, можам да кажам дека е промашена инвестиција. Подобро купи си некој подобар смартфон наместо да купиш таблет.
Napaleni lugje , lecat kompleksi samo ,ОдмоооооооооооооооОООООООООООооооооооооооооРррр.[DOUBLEPOST=1504886046][/DOUBLEPOST]
По 3 казнени.

Што е ова по побогу?Лично според мене многу подобро е лап топ. Речиси се е исто како обичен, најнормален персонален компјутер, а сега поновите и не загреваат толку. Што се однесува до таблет, од тоа што член од семејството има таблет, можам да кажам дека е промашена инвестиција. Подобро купи си некој подобар смартфон наместо да купиш таблет.