Лаптоп Или Таблет ?

• Креатор на темата Креатор на темата Evaaa11
  • Време на започнување Време на започнување

Лаптоп Или Таблет ?

• Лаптоп

Гласови: 30 83,3%
  • Таблет

Гласови: 6 16,7%

• Вкупно гласачи
    36
Член од
8 август 2015
Мислења
274
Поени од реакции
134
Здраво сакаv да прашам дали е подобро лаптоп или таблет што е подобро за вас или по практично што би избрале ??
ve molam glasajte na anketata gore , fala

Здраво сакаv да прашам дали е подобро лаптоп или таблет што е подобро за вас или по практично што би избрале ??

Сигурно не ги сакаш лаптопите и таблетите зошто имаат камери па мислиш дека американците те снимаат што правиш во детската.

кур нејќиш ли?

ОдмоооооооооооооооОООООООООООооооооооооооооРррр.[DOUBLEPOST=1504886046][/DOUBLEPOST]

иПхоне би јас.

Сигурно не ги сакаш лаптопите и таблетите зошто имаат камери па мислиш дека американците те снимаат што правиш во детската.

По 3 казнени.

Лично според мене многу подобро е лап топ. Речиси се е исто како обичен, најнормален персонален компјутер, а сега поновите и не загреваат толку. Што се однесува до таблет, од тоа што член од семејството има таблет, можам да кажам дека е промашена инвестиција. Подобро купи си некој подобар смартфон наместо да купиш таблет.

Лично според мене многу подобро е лап топ. Речиси се е исто како обичен, најнормален персонален компјутер, а сега поновите и не загреваат толку. Што се однесува до таблет, од тоа што член од семејството има таблет, можам да кажам дека е промашена инвестиција. Подобро купи си некој подобар смартфон наместо да купиш таблет.
i jas taka mislam[DOUBLEPOST=1504892344][/DOUBLEPOST]
ОдмоооооооооооооооОООООООООООооооооооооооооРррр.[DOUBLEPOST=1504886046][/DOUBLEPOST]

По 3 казнени.
Napaleni lugje , lecat kompleksi samo , :(

Доколку мислиш дека дома би го користела за сурфање на нет, страшно ќе се зезнеш и ќе ти бидат џабе фрлени пари. Голем дел од луѓето што ги знам (вклучувајќи се и самиот себе) што земале таблет, го користеле максимум месец дена и после само фаќа прашина дома... Еве мојот не знам ни каде е забутан. За таа намена сигурно и телефонот ти врши работа. Од друга страна, лаптопот можеш да го користиш и за работа, филмови гледање, ...

Што е ова по побогу? :cuc:

квалитетен таблет е многу поефтино од лаптоп.
таблет, (од 10.000 денари пример), има квалитетен IPS display, држи батерија повеќе од 7 часа, и ја има функционалноста на 99 % од вашите секојдневни „потреби“.
Јас постојано легнувам и се будам со мојот таблет. Мој совет, или моќен десктоп или таблет. Поефините лаптопи се тешко ѓубре поготово екраните им се промашај, малку мрдни со главата лево десно одма менува боја.

Земаа дома таблет и бев скептик ептен, као џабе фрлени пари. Сеа ми е ептен практичен и многу бољи од лап топ, ама тоа се должи на доста карактерни црти- као мрза. Таблет е ногу јака работа, а лап топ е толку надживеано, барем за мене. Ја би таблет пак.

Дури и филмови на таблет глеам, што за мене како роб на стари навики пред некое време беше незамисливо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom