Ламбе Алабаковски

• Креатор на темата Креатор на темата AlternativeF
  • Време на започнување Време на започнување
Ај лајк ит.

Само не сфаќам шо мајка си бара гинималецот а.к.а Дарко Д да пее во песничето? Прво ниту изгледа добро, а и не фасцинира баш со гласот.

Спотот ми е интересен, добро е направен. А песната како песна може е комерцијала, али текстот е добар и певлива е.
И е мој хит на денот :)

Да скоро исти се ама ај убава песна е, а и спотот ми се свиѓа

Јас поминаф низ плоштат кога го снимаа делот со Дарко. Не знаеф дека се појавува во песната.

Туку... плагијат или не, на лимените ѕидови се излепени постери со Роденденот на Плагиј.ат
да го пуштеа спотот порано можда ќе имаше повеќе раја на тој настан :)

И да, морам да ви кажам... не е ништо страшно, не сум наркоман, само... ја сакам Катарина... МНОГУ :pos:

Не знам Ламбе не е битен стандард,песната не знам дали е копија мада н личи многу на првата,оној Димитров е многу непотребен на спотов и требало место него да ја стават уште малце Ката(за која сум спремен да дадам 15 години живот):jaj:

Не знам Ламбе не е битен стандард,песната не знам дали е копија мада н личи многу на првата,оној Димитров е многу непотребен на спотов и требало место него да ја стават уште малце Ката(за која сум спремен да дадам 15 години живот):jaj:

Е стварно што мајка бара Д. Димитров во спотот???:toe: вишок е

Шо бара Д.Д. во спотот? Па популарност ваљда. :)

Инаку да на почетокот песната е слична, значи Риана краде. :)

И можеле цел спот Катерина да ја снимаат нема да ни пречи нели дечки? :)

Да, песните се слични, јас ова веќе го напишав во претходна тема, ама како и секогаш никој не ја гледа.

Во цел спот најдебилни моменти се шкрипењето со гумите на Ламбе(барем поатрактивна кола да му нашле) и убацувањето на Дарко Димитров на моменти.Се друго може да се соџвака.

Seedno pesnata mene na Lambe mi se sviga bas e cool, a spotot e interesen pred se zaso vo nego gi ima Lambe i Katarina koi se odlicna dvojka pred kamerite!!!

мноооогу добра песна, ретко ми се допаѓа македонска музика, ама ова е исклучок, Ламбе и Дарко некако ме потсеќаат на John Legend и Kanye West, и инструменталата и продукцијата се на највисоко ниво ... многу добро звучи песната, а и мислам дека подобра продукција од м2 и нема, заедно со оваа на Билбилов ... како и да е ... десетка за песнава :D

Има цела тема за песнава?!!?!!

Vrati mi go srceto.. ne si odi so nego

(nema problem samo zemi si brojce pos mnogu imam za vrakjanje)

mn mi se svigja pesnicevo.... shizam i densam... moze i la espanola ke se smiluva da mi go vrati srcevo posle pesnava:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom