Лабрадор Ретривер

• Креатор на темата Креатор на темата SaltNPepa
  • Време на започнување Време на започнување
Сите бегаат кога ќе се одврзат, ама не да избегаат од тебе, туку да се прошетаат,
за џабе не викаат верен како куче, колку сакаш тепај го, мавај го оно пак по тебе ќе трче.
Заборавив да напишам дека е можно и да ти го отруле.
Можда го украле или го згазило кола или отруле

Моментално моево го парам, ама не знај да погоди ебаму глупото :D
Ми остај детево бел ретривер женски, во двор пуштени се. Нз шо че испадно накрај....

Барам мали кученца за да купам, бела боја. Ако некој знае кој продава или продава нека ме контактира.

zdravo imame labrador retriver 4 meseci.go hranime so brit pupies no semata na ishrana ne e mnogu jasna pa nie mu davame dva pati po 100gr. i megu obrok varen oriz.dali e ova dovolno.ako moze nekoe mislejne,predlog.

Здраво на сите , ја најдов темава за лабрадори па да пишам . Бараме згодна женка за парење за нашиот Дино Црн згоден лабрадор , 2 години , енергичен и пријателски расположен, живеалиште во Гостивар. Во прилог фотка од негоIMG_20180217_221320_207.jpg

Некој кој што се разбира повеќе од лабрадори да му пратам слика за информација дали кученцето е purelab или е mix? Има 2 месеци.

Некој кој што се разбира повеќе од лабрадори да му пратам слика за информација дали кученцето е purelab или е mix? Има 2 месеци.
Стај ја тука.

Планирам да купам лабрадор за два три месеца. Која е цената? И што би ме советувале. Кучето би било во двор.

Планирам да купам лабрадор за два три месеца. Која е цената? И што би ме советувале. Кучето би било во двор.
Пред се Лабрадор не е баш куче за во двор на ланец. Тоа би те советувал искрено. Секако убаво е ако тоа е комбинирано во двор да си игра и слободно да си влегува/излегува внатре по негова желба. Лабрадорот е фамилијарно куче, кое сака да биде заедно со својот сопственик и неговата фамилија. Без навреда но доколку доколку немаш баш такви услови или можности а сакаш да чуваш куче во бокс информирај се за други раси и чувај таква, тоа е мојот став.
Лабрадор имам 10 години, го чувам во стан секако со секојдневни долги прошетки. Се надевам дека знаеш каква раса е лабрадорот односно за неговата неописна интелегенција и способности а секако и потреби, ако не би те советувал да прочиташ литература за оваа раса. Околу цената не би сакал да дискутирам, зависи што бараш.[DOUBLEPOST=1552556152][/DOUBLEPOST]
Микс е. Mногу е слатко и мило, ви посакувам многу многу години заедничко дружење! :)

Последно уредено:
Со добар бокс, не гледам причина зошто лабрадорот не би можел да живее надвор? :)

Здраво на сите!
Пред неколку дена добив на подарок бел лабрадор ретривер.
Се сметам за љубител на кучиња, но не сум чувал куче уште од дете, веќе 20 години.
Според вашите искуства, колкави се месечните трошоци (некоја груба пресметка) за чување на ваква раса на куче? (Не планирам да го спремам за изложби меѓутоа да не биде ни на трошки, значи некоја златна средина).
Ви благодарам на одговорот.01.jpg

Здраво на сите!
Пред неколку дена добив на подарок бел лабрадор ретривер.
Се сметам за љубител на кучиња, но не сум чувал куче уште од дете, веќе 20 години.
Според вашите искуства, колкави се месечните трошоци (некоја груба пресметка) за чување на ваква раса на куче? (Не планирам да го спремам за изложби меѓутоа да не биде ни на трошки, значи некоја златна средина).
Ви благодарам на одговорот.Прегледај го приврзокот 207523

Не личи ова на Лабрадор Ретривер, туку на Лабрадор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom