ЛA ТИТЕА - е - МАШКО :) Каде течеш, Вардар(ч)е?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаев дека тука нешто смрди...цццц....не ми се верува еј...Латитеичка,мил тој:pos::pos::poss:

Ијаааа, пријатно сум изненаден! Не дека некој лепотан е Вардароф, туку конечно ќе се смири галерија.

Идиотише цуштенде (не ми текиња на германски како се пишува).

ах сеа мери го знае нејзиниот/та нај голема непријателка/непријател.......хахахахах колку перверзно гнасно и незнам уште што

само едно ќе кажам...море нема само едно,многу ќе кажам :pos::pos::pos:
...болесник...
боже,па ние се знаеме со вардарче,мислам од собиранки и сл. и шо знам...не се сеќавам дека сум го навредила,за да ми се пува на слики и слично...до сеа и јас се пував али од сеа ке пазам, може ќе се облече ко женско и ќе ми се праи другарка само да за да ми се одмазди :pos::pos: ;чудно е ова,како апстиненцијата од кајгана делува на луѓево,имаме неколку book examples за пациенти оболени од тоа..бибе,дани...Вардарче :vozbud: :pos:
и за крај to vardarce.a.k.a.latitea@hoplesspathetichshizofrenics.brd(bardovci)...ми делуваше на нормален :nesum:

хахаха... ехх боки што стори со младинава :vozbud::pos2:

Идиотише цуштенде (не ми текиња на германски како се пишува).
idiotische zustende(мислам дека:))
леелеее,па да си до толку очаен и патетичен....ц ц ц,не ми се верува...еее до кај идат некои луѓе...навистина го жалам

latitea = vardarce = пациент за во бардовци...ајде викајте комбе:pos2:

Уф ова болеше,признај :pos2:Јас не би додала овде ништо(што не значи дека негде нема да додадам:pos2:)се е кажано со трансформацијава.
Пријатен ремет

Стварно бе не ми се верува како може да се менуваат луѓето до екстреми:)

Саше бе , зошто бе саше?
А баш изгледаше како фин момак

сакам да кажам дека веќе нејќам да ја легнам латитеа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom