La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.780
Поени од реакции
30.640
Овој Рикелме врска нема, треба да го извадат.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.481
Поени од реакции
18.744
Колку се издвојува Алварез од сите играчи бо бо бо, класа играч.
Одлично второ полувреме откако во игра влегоа тој и Симеоне Џуниор, иако вториот имаше една грешка која можеше да не кошта ама сепак голема пожртвуваност и заслужена асистенција.
После ова ако не му е јасно на Чоло кои играчи се за прва постава а кои втора тогаш време е да напушти.
Се надевам повредата на Бариос не е сериозна, штотуку се врати од пауза.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.653
Поени од реакции
11.783
Срамен пенал. За ова глумење треба 47 пати со камшик шибање

А голчето од Педри (y)

Член од
7 август 2011
Мислења
1.057
Поени од реакции
2.202
Од почеток сезона Реал ги гледам после толку години муда потење со Мбапе и очекував уште повеќе да се разиграат. Таа нивната игра им е апсолутно неубедлива за жал.

Огромни дупки во одбрана и никаков проток од средина во напад немаат без Модрич. Би рекол дека Вини им е најзаслужен за играва досега и колку и да не сакам ќе си лапне златна топка заслужено. Штета златниве јајца нема да ги земе ама тоа е.

Пре огромен контраст во игра има од Барса до Реал. Се освен лупање од земја за мене е неприфатливо.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.481
Поени од реакции
18.744
Не знам зошто не се бунеа од Севиља многу, освен Гудељ мала работа
Автоматски споено мислење:

Од почеток сезона Реал ги гледам после толку години муда потење со Мбапе и очекував уште повеќе да се разиграат. Таа нивната игра им е апсолутно неубедлива за жал.

Огромни дупки во одбрана и никаков проток од средина во напад немаат без Модрич. Би рекол дека Вини им е најзаслужен за играва досега и колку и да не сакам ќе си лапне златна топка заслужено. Штета златниве јајца нема да ги земе ама тоа е.

Пре огромен контраст во игра има од Барса до Реал. Се освен лупање од земја за мене е неприфатливо.
Дерби е а на дерби нема тука кој е појак во моментов.
Кога се игра дерби на домашен терен играчите се екстра мотивирани пред своја публика, јас мислам ќе ве плеснат ѓупчињата

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Не се бунеа пошто со колено во нога му влезе од позади, да не гледавте на ЕИ Ниш телевизори без диоптери ќе ви текнеше зошто никој не се буни.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.057
Поени од реакции
2.202
Абе јасно ми е како функционираат, од секогаш биле непредвидливи.

Ко за инат 9 текми ќе избушат дно ама 10тата против нас ќе изгазат. Како и да е навистина се провлекуваа гзларски и се гледа дека нешто не штима кај нив.
Шансава да зголемат предност е сега или никад.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.349
Поени од реакции
38.542
Тешка недела ќе биде оваа. Јас се надевам барем на една победа од текмите против Баерн/Реал. И две нерешени не звучи лошо со оглед на пеколниот распоред.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Ги губиме и двете, да не се лажеме. Каде со Ињаки Пена и пола состав деца против цигани и судии. Лани буквално топката метар во гол беше не го признаа, не си правете бајрам на мозокот.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.481
Поени од реакции
18.744
Одлично изгледа Барселона на терен, би требало да гледаме конечно добро Ел класико после долго време, оти Реал колку и да играат на моменти јалово имаат топ тим.
Форца нерешено и ајт таму :)
3:3 ете да има спектакл и за нас неутралните

Член од
7 август 2011
Мислења
1.057
Поени од реакции
2.202
Ги губиме и двете, да не се лажеме. Каде со Ињаки Пена и пола состав деца против цигани и судии. Лани буквално топката метар во гол беше не го признаа, не си правете бајрам на мозокот.
Па за голот си во право ама ако си ги гледал сите утакмици сезонава не гледам зашто би бил песимистичен.
За разлика каде беа лани а каде се сега?
Небо земја се разлика. Разбирам не треба да се летаме пред време ама реално со ваква игра ни крај памет не ми доаѓа реми па камоли изгубена.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.780
Поени од реакции
30.640
Реал може да ја победи Барса само на контри, они со малите екипи немаат посед не пак со Барса. Ако одиграат добра одбрана може и ќе дадат некој гол, брзи играчи имаме за извоз.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.481
Поени од реакции
18.744
Реал нема пораз во лигата од лани од Атлетико кога изгубија.

Kajgana Shop

На врв Bottom