Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.922
- Поени од реакции
- 30.898
Демек не бранеше со рака онојдур да им тргни ќе ги истурат од пенали........редовна шема
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Демек не бранеше со рака онојдур да им тргни ќе ги истурат од пенали........редовна шема
Не беше Мбапе таков, туку овој грдиот мајмун со уста како бабунски газ го зарази.Мбапе и Винициус се веројатно најодвратниот тандем во историјата на фудбалот. Не зборувам за квалитетот, туку за тоа колку одвратни ликови се двајцата. Винициус за волја на вистината е недостижен во таа категорија, но и Мбапе не се дава.
Абе беше гаден и пред тоа...Не беше Мбапе таков, туку овој грдиот мајмун со уста како бабунски газ го зарази.
Немам никаков хејт спрема Реал, дури ни спрема играчиве и немам никаков хејт спрема која и да е шпанска екипа (во животов хејт имам само спрема Јуве) и ниту сум некој меродавен извор за фудбалско знаење или што и да е, ниту сум некаков фактор, ама целосно се согласувам со кој и да е членов.Мбапе и Винициус се веројатно најодвратниот тандем во историјата на фудбалот. Не зборувам за квалитетот, туку за тоа колку одвратни ликови се двајцата. Винициус за волја на вистината е недостижен во таа категорија, но и Мбапе не се дава.
Батали го, нели глеаш дека е трчи лажи. ХехеНемам никаков хејт спрема Реал, дури ни спрема играчиве и немам никаков хејт спрема која и да е шпанска екипа (во животов хејт имам само спрема Јуве) и ниту сум некој меродавен извор за фудбалско знаење или што и да е, ниту сум некаков фактор, ама целосно се согласувам со кој и да е членов.
За кај се залета толку бе Чолка, трето место не ви бега секако.Еве со кој ќе биди првиот кикс на Барселона, следно коло гостуваат кај Виљареал, топ екипа имаат скоцкано жолтите и ќе бидат тврд орев оваа сезона.
Реал ќе си изгази до дербито, двете ги игра на домашен со бош екипи, а после то се знај ќе ги угасниме како свеќа за роденден на Метрополитано
Алварез го пукна мразот спремете ги пелените одсега![]()
Ние трето вие четвртоЗа кај се залета толку бе Чолка, трето место не ви бега секако.
Барса второ.Ние трето вие четврто![]()