Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.044
- Поени од реакции
- 31.241
Демек не бранеше со рака онојдур да им тргни ќе ги истурат од пенали........редовна шема

Демек не бранеше со рака онојдур да им тргни ќе ги истурат од пенали........редовна шема
Не беше Мбапе таков, туку овој грдиот мајмун со уста како бабунски газ го зарази.Мбапе и Винициус се веројатно најодвратниот тандем во историјата на фудбалот. Не зборувам за квалитетот, туку за тоа колку одвратни ликови се двајцата. Винициус за волја на вистината е недостижен во таа категорија, но и Мбапе не се дава.
Абе беше гаден и пред тоа...Не беше Мбапе таков, туку овој грдиот мајмун со уста како бабунски газ го зарази.
Немам никаков хејт спрема Реал, дури ни спрема играчиве и немам никаков хејт спрема која и да е шпанска екипа (во животов хејт имам само спрема Јуве) и ниту сум некој меродавен извор за фудбалско знаење или што и да е, ниту сум некаков фактор, ама целосно се согласувам со кој и да е членов.Мбапе и Винициус се веројатно најодвратниот тандем во историјата на фудбалот. Не зборувам за квалитетот, туку за тоа колку одвратни ликови се двајцата. Винициус за волја на вистината е недостижен во таа категорија, но и Мбапе не се дава.
Батали го, нели глеаш дека е трчи лажи. ХехеНемам никаков хејт спрема Реал, дури ни спрема играчиве и немам никаков хејт спрема која и да е шпанска екипа (во животов хејт имам само спрема Јуве) и ниту сум некој меродавен извор за фудбалско знаење или што и да е, ниту сум некаков фактор, ама целосно се согласувам со кој и да е членов.
За кај се залета толку бе Чолка, трето место не ви бега секако.Еве со кој ќе биди првиот кикс на Барселона, следно коло гостуваат кај Виљареал, топ екипа имаат скоцкано жолтите и ќе бидат тврд орев оваа сезона.
Реал ќе си изгази до дербито, двете ги игра на домашен со бош екипи, а после то се знај ќе ги угасниме како свеќа за роденден на Метрополитано
Алварез го пукна мразот спремете ги пелените одсега![]()
Ние трето вие четвртоЗа кај се залета толку бе Чолка, трето место не ви бега секако.
Барса второ.Ние трето вие четврто![]()