La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Мислам дека сме сведоци на најголемото колективно плачење во историјата на фудбалот. Стварно патетично за клуб кој што се нарекува кралски.
A stvarno ne mi e jasno navivacive na Real koj im e problemot, sunac bogotac lani u fudvalot, 10 LS osvoija u zadnji nekolku godini, sto ova tolku gi tangirase, ama aj oni ne se do tolku problemot samiot klub im e sto vaka selski se ispoinasa, totalno sprotivno na nivnoto renome i istorija, ova im e edna od pogolemite greski u pogled na toa kako se pretstavuvaat sebe si vo fudbalskiot svet. Los PR definitivno, los zasto bukvalno sega teraat agenda i nacin na razmisluvanje kako sto golem del od fudbalskata javnost funkcionirase koga Modric ja dobi zlatnata topka, bukvalno se sluzat so istata retorika i logika.

Pep ubavo rece, ja smetam deka lani Haland trebase da dobie, ama ne dobi, ali dojde, dojdoa site, fino lepo mu dade ruka na Mesi i slednata godina se obiduvame povtorno, i toa e toa, gospodski, aaajt u pm.

Real javno se blamiraat so ovie zalopojki i dramenja ko bozem ova da e sustinata na fudbalot, ja pokorija Evropa lani po ne znam koj pat, i namesto da dojdat da si gi podignat zasluzenite nagradi za nivnite igraci i treneri, oni bojkotiraat zasto Rodri dobiva zlatna topka na istiot nacin na koj sto i Modric ja dobi, pritoa pobeduvajki igraci koi statisticki imale mnogu pouspesna sezona od nego, a i svetski prvaci bea ko kapak na sve.

Duri i cringe se site raboti sto izlagaat periodov a se spomnuva Real, ne mora tolku da mu se podanicat na harambe za siromasni, neka go skrotat sto poskoro i neka se fokusira na edinstvenata rabota za koja ocigledno go biva, a toa e da igra fudbal, vakov jeziv spotlajt voopsto ne mu odgovara, ocekuvam sega na sekoj stadion kade sto ke igraat da mu skandiraat Rodri Rodri, ko ona Mesi Mesi sto go teraa kontra ronaldo, pa ungabunga uste tolku da se nervira i da prai gluposti na teren sto vrska si nemaat so fudbal.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Toa za fer plej kriterium ne e valjda za site nagradi, Martinez ne dobi zlatna topka, nego za najbolji golman, zlatnata topka e the ultimate nagrada.
За сите награди е, истите критериуми и истите новинари гласаат за сите награди.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.580
Поени од реакции
22.526
Кристијано колку повеќе го провоцираа противничките навивачи овој толку повеќе здивуваше на теренот и им враќаше ФУДБАЛСКИ.
За разлика од него ќумбето прв провоцира, се тепа со противнички играчи, заштитен е од судиите (сеуште), а кога навивачите ќе почнат да го провоцираат плаче (некогаш и буквално) на прес конференции.

П.С.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Mozno e Valensija - Real da bide otkazana, sega gledam kaj Romano, partali bilo u Valensija preku 50 mrtvi od poplavi, sega gledam sliki kataklizma totalna gradot.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
До шо стапна нога моја негде после некој месец катаклизма фаќа, сува нога

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
Кристијано колку повеќе го провоцираа противничките навивачи овој толку повеќе здивуваше на теренот и им враќаше ФУДБАЛСКИ.
За разлика од него ќумбето прв провоцира, се тепа со противнички играчи, заштитен е од судиите (сеуште), а кога навивачите ќе почнат да го провоцираат плаче (некогаш и буквално) на прес конференции.

П.С.
Добар пр кај овај циган за разлика од нашиот.

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
A stvarno ne mi e jasno navivacive na Real koj im e problemot,...
Каков проблем немаме ние никаков проблем, имаат проблем навивачите на другите тимови оти не освои Вини.
Ние вакви онакви ама барем секоја година им честитам у фан клубот на Сити, дури и за Родри пишав...вас ве нема.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
2.387
A stvarno ne mi e jasno navivacive na Real koj im e problemot, sunac bogotac lani u fudvalot, 10 LS osvoija u zadnji nekolku godini, sto ova tolku gi tangirase, ama aj oni ne se do tolku problemot samiot klub im e sto vaka selski se ispoinasa, totalno sprotivno na nivnoto renome i istorija, ova im e edna od pogolemite greski u pogled na toa kako se pretstavuvaat sebe si vo fudbalskiot svet. Los PR definitivno
Celo vreme drugite fanovi pisuvate za nagradava i za Real. Vie povekje se zamarate. I od kade ova odednas Real imal los PR koga se trubi posledni godina dena za PRot na Real?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
Камо цело коло да го одложат, да олабајме тро, ми побеле косата овај месец од нервози :ROFLMAO:

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
Ај најди ги тие шо кажаа дека Вини заслужува...само на една страна влечеш.
Еве и он е спремен за да гласа.

Kajgana Shop

На врв Bottom