La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 август 2022
Мислења
1.753
Поени од реакции
2.130
Знаеш дека нема правило каде мора да биде топката за да судијата свирне крај?
Може нема правило точно, имаше ваков случај и во Германија, али судијата треба да има осет за вакви работи. 99% од судиите никад нема да свирнат крај при напад кон гол. Имаше прекин пред тоа и требаше да свири крај тука, или да пуштеше да се заврши нападот, он ја засра баш тотално. Сигурно мислеше некој од Валенсија ќе ја избие топката и си свирна лабаво, но за негова несреќа падна гол.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.944
Поени од реакции
30.940
Не се нервирајте денес Барса ќе ги отворат како паштета

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.700
Поени од реакции
88.704
Замисли како им е на оние што го чекале на тикет 2, последен натпревар...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.977
Поени од реакции
116.639
Грегорио Хил Манзано јакиот судија според Џони Хернандез Хернандез.
Дојдов ова да го напишам, си ме претркал. Требаше да ни биде на сите јасно каков судија е Манзано уште во моментот кога Џони рече дека Манзано е убедливо најдобар судија на светот. :pos: Епска косилица од страна на Џонка.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.380
Поени од реакции
19.842
Инаку сега го гледав видеото дури од синоќа, каков блам :pos:
Ама кој ги тантели, нека му кисни една недела сега

O

ob1

Гостин
Инаку сега го гледав видеото дури од синоќа, каков блам :pos:
Ама кој ги тантели, нека му кисни една недела сега
Добро не ти беше срам вчера да се расправаш со цел форум тука за ситуација која не си ја ни видела?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.380
Поени од реакции
19.842
Добро не ти беше срам вчера да се расправаш со цел форум тука за ситуација која не си ја ни видела?
Јас не се расправав за ситуацијата, се расправав со онај клошарот оти многу му збора муцката.
И вчера кажав дека ме заболе дали била исправна ситуација

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.901
Поени од реакции
15.307
Лошо е шо сега ако имат суспензија Рудигер, Белингам и кој други се тепаа кршеа после утакмицата, ќе треба јас да испаднам да играм оти не остана никој друг.

Оно и мене ме врте нешто левото колено од фудбал шо пуцаме секоа недела со колегите, ама не е проблем за 60 минути добар сум
И Ванче по левата страна, Ванче, Ванче, Ванче, Ванче влегува во шанса!! Ванче, Ванче, Ванчо, Ванчо, Ванчо гооолллл Ванчооо

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.454
Поени од реакции
39.098
Јас не се расправав за ситуацијата, се расправав со онај клошарот оти многу му збора муцката.
Сите можни стереотипи за жените ги имаш собрано. Уште да ставиш видео да видиме како паркираш паралелно и да те ставиме во музеј. :pos:

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.478
Да можеш сама да се погледнеш од страна да видиш колку си глупа, језа има да те фати. Најгласна си со твојата муцка, а ни знаеш нешто нити сакаш да научиш. Смири се малку, употреби го малку твојот микробен мозок.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.442
Поени од реакции
5.150
Богами од 2018 па навака успеала 18к мислења да испука , импресивно.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.380
Поени од реакции
19.842
Да можеш сама да се погледнеш од страна да видиш колку си глупа, језа има да те фати. Најгласна си со твојата муцка, а ни знаеш нешто нити сакаш да научиш. Смири се малку, употреби го малку твојот микробен мозок.
Дај смири се ти и поштеди ме за доброто на форумот, не вредиш пет пари за да трошам енергија на тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom