La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.960
Свирна од страв дека ако не свирне крај а Реал даде гол, на глава ќе му се качат дека го фаворизирале Реал судииве во овој натпревар (после вториот гол на Винисиус кога беа во линија со дефанзивецот на Валенсија и после поништениот пенал на Валенсија).

И на крај се случи најлошото можно сценарио за судијата, свирна крај во сред акција, а Реал даде гол. :icon_lol: Му се виде по изразот на лицето одма после "голот" на Белингем, како да сакаше да каже "да ти ебам денот кога станав фудбалски судија".

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Aj da kaze nekoj, kako Vini ja zavrsi utakmicata? Trebase 12 zolti da dobie..

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.454
Поени од реакции
39.097
"One of these days" беше утакмицата за Манзано. Изменаџира лошо и му се удри од глава. Најверојатно ќе го поништат картонот на Белингам да смират страстите и тоа е.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.478
"One of these days" беше утакмицата за Манзано. Изменаџира лошо и му се удри од глава. Најверојатно ќе го поништат картонот на Белингам да смират страстите и тоа е.
Нема такво нешто да се деси. Кај му е наоштрен Тебас на Перез, гарант се смешка му рипа стомакот дебел од настаниве. Манзано за најбољи судија си го рачунаат после пензионирањето на Лахоз. Влакно нема да му фали, гарант дерби ке му дадат да суди за викенд. Суспензии, суспензии. После Рудигер и Белингам ке го јаде уште некој сто посто. На Местаља ја изгубивме лигата.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.439
Поени од реакции
5.142
Нема такво нешто да се деси. Кај му е наоштрен Тебас на Перез, гарант се смешка му рипа стомакот дебел од настаниве. Манзано за најбољи судија си го рачунаат после пензионирањето на Лахоз. Влакно нема да му фали, гарант дерби ке му дадат да суди за викенд. Суспензии, суспензии. После Рудигер и Белингам ке го јаде уште некој сто посто. На Местаља ја изгубивме лигата.
Ај па ти , ја изгубивме лигата... 100 работи ќе се дешат уште до мај. Уште утре заебани гостувања за Гирона и Барса. Едино Барса може да лапнат победа овие капнати се од четвртокот, ги плеснаа Атлетико захтевно беше :LOL:

Член од
14 јули 2017
Мислења
671
Поени од реакции
1.355
Лошо е шо сега ако имат суспензија Рудигер, Белингам и кој други се тепаа кршеа после утакмицата, ќе треба јас да испаднам да играм оти не остана никој друг.

Оно и мене ме врте нешто левото колено од фудбал шо пуцаме секоа недела со колегите, ама не е проблем за 60 минути добар сум

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.185
Поени од реакции
2.816
Ако добро видов, судијата го стави свирчето во уста(јбг лошо звучи :D) и свирна два пати уште кога Модриќ му ја додаде топката на Диаз и после свирна уште еднаш додека беше во лет као у смисла прекини веќе свирнав. Мислам ќе се најде негде на видео тој момент.
Иако и тој момент веќе беше касно, требаше да свири уште кога ја избија топката од корнер.
Автоматски споено мислење:

https://rumble.com/v4gurvn-march-2-2024.html
Еве од 3 секунда свири еднаш, па два пати и на крај третиот пат.

Последно уредено:
M

Mayavin

Гостин
Несреќна ситуација за Реал, навистина две солзи ми капнаа што идиотов не проценил убаво кога да свири крај а таа акција да завршила со гол.
Чим Мите се упали навистина е алармантна ситуацијава.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.006
Поени од реакции
67.893
За кажаново изеде црвен. Кај заеба се што можеше на крајот судијава, па уште силен два црвени подели. Абе свесен си дека усра, наведни глава признај вина и излези си од теренот. Не да се курчиш уште повеќе. Ова повеќе ме нервира него што свирна крај во сред акција. Како поларни мечки се заштитени. Ни казна ке јаде после бламов од утакмица ни ништо.
Не го разбирам муабетов, треба топката да е на земја, за да свирне крај? Нема такво правило, колку што знам. Судијата ја посра што не свирна крај откако ја избија топката од корнер. Потоа свирна крај, секунда откако Диаз набаци, ама и тогаш, топката беше на метар два од Диаз, ни приближно да кажеш дека е апла гол шанса.

Е сега, и ја би сакал да го објасни ова со Вар проверката што траела 2+ минути, а продолжил само 1:40, тука е поголемиот проблем.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.478
Не го разбирам муабетов, треба топката да е на земја, за да свирне крај? Нема такво правило, колку што знам. Судијата ја посра што не свирна крај откако ја избија топката од корнер. Потоа свирна крај, секунда откако Диаз набаци, ама и тогаш, топката беше на метар два од Диаз, ни приближно да кажеш дека е апла гол шанса.

Е сега, и ја би сакал да го објасни ова со Вар проверката што траела 2+ минути, а продолжил само 1:40, тука е поголемиот проблем.
Еве кажи ми како може да свирне крај откако играч набацува топка во 5метри?

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.979
Поени од реакции
8.250
Да се случеше вака на Форест - Ливерпул денес ќе искршев дома се. Среќа судиите во Енглеска имаат сенс за вакви работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom