- Член од
- 9 мај 2018
- Мислења
- 1.628
- Поени од реакции
- 2.168
Побрзо некој рандом тим ќе освои ЛШ одколку Барса
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас како фан на Барселона исто така се лажам дека UCL е приоритет и во Ла Лига играат ради реда.Барселона ја игра лигава , бидејќи мора
Се гледа дека не им е приоритет. И тоа , на некој начин оправдано.
Апла доминираат последните десетина години. Примат им е Лига на Шампиони.
Таму ќе пробаат да се мотивираат 110%.
При ваква консталација, Реал ако не успее и оваа година ЛаЛига да освои , нека се убијат.
Реал се отидени без Бензема и Бејл, пишани се повредени али мислам дека Зидан намерно ги остави за да ги одмори малце. Очигледно е дека никаков приоритет не е купов зашто освен повреда ништо друго не може да донесе. Би сакал уште утре да испаднат од Валенсија и да имаат повеќе денови за одмор Ла Лига.Суперкупот почнува утре. Толку ми е небитно ова натпреварување што и подзаборавив (мада пак ќе го пратам, да не се лажеме)Читам многу слаб интерес за билети од шпанските навивачи. Барса и Реал продале нешто повеќе карти пошто имаат фан клубови во арапските земји. Ама Атлетико продале околу 50, а Валенсија само 26 карти...
Јас како фан на Барселона исто така се лажам дека UCL е приоритет и во Ла Лига играат ради реда.
Уште сега очекувам дебакл на гости во 1/4 или 1/2 финале, можеме со Ернесто Валверде 3ти дебакл поред и да почнат да не сметаат за лузери со лузерски менталитет.
Колку бедно играат Барселона..не знам дали е до тренерот или до играчите ама под итно треба да менваат нешто..како забавени снимки се сите до еден..дали се заситени,дали не му се игра, дали се остарени и неможат да трчат генерално ..многу чудна екипа.
Милион пати имам речено дека не вреди да се цитира ликов и да се дискутира со него, ама морам кога ептен оди надвор од реалноста
Па види што имаш сам пишано бе, ај сега демантирај се сам себе![]()
Па не чини играта, не чини тренерот, сам пиша, како очекуваш никој да не се буни, нормално е тоа? Титула може да се освои и со лоша игра, но тоа нема да ги отстрани слабостите, само ќе ги стави под тепих. Реал освои ЛШ со Анчелоти па го шутна за пола година и испадна најдобар потег во историјата на клубот. Тоа е тоа што луѓе со мали амбиции не можат да го направат ниту да го сфатат. Јас повеќе би сакал да имаме добра игра, да уживам во утакмиците и да не освојат трофеј, него да освојат на ваков начин. Потпишувам испаѓање од ЛШ на несреќен начин, каде што ќе го надиграме противникот, тоа не можеш да го разбериш, за тоа секој навивач на Барса ќе се согласи, не е бунењето за тоа што не сме освоиле ЛШ. Начинот е, таа е филозофијата на Барса, битен е начинот на кој ќе се победи, не само да се победи, не очекувам ти како навивач на Интер тоа да го разбериш.Каква врска има играта со трофеите и лузерскиот менталитет млад господине?...јас па тебе кога те читам имам чуство како со 11 годишно дете да дискутирам..нереални работи пишиш..ниту пратиш другите што пишат,ниту си во тек со настаните..ако се сеќаваш лани пишав дека Барселона нема шанси ЛШ да освои и ако му дојди некоја крвничка екипа што игра брз фудбал ќе испаднат цел фан клуб ме направивте ненормален..после некое време се испостави дека нормално сум во право ама не ви ги извадив низ нос глупостите што ги пишевте тогаш.
Сега не ви чини тренерот,играта,лузери сте биле....а замислете секоја година освојувате по некој трофеј..тинејџерки во пубертет не ви се рамни,,а повеќето од вас имаат по 25+ години...ама ве разбирам,тешко се искоренва примитивизам.
Па не чини играта, не чини тренерот, сам пиша, како очекуваш никој да не се буни, нормално е тоа? Титула може да се освои и со лоша игра, но тоа нема да ги отстрани слабостите, само ќе ги стави под тепих. Реал освои ЛШ со Анчелоти па го шутна за пола година и испадна најдобар потег во историјата на клубот. Тоа е тоа што луѓе со мали амбиции не можат да го направат ниту да го сфатат. Јас повеќе би сакал да имаме добра игра, да уживам во утакмиците и да не освојат трофеј, него да освојат на ваков начин. Потпишувам испаѓање од ЛШ на несреќен начин, каде што ќе го надиграме противникот, тоа не можеш да го разбериш, за тоа секој навивач на Барса ќе се согласи, не е бунењето за тоа што не сме освоиле ЛШ. Начинот е, таа е филозофијата на Барса, битен е начинот на кој ќе се победи, не само да се победи, не очекувам ти како навивач на Интер тоа да го разбериш.
Со се ќе се сложам во врска со напишаното ама кое ти е ова безвезе мислење жити БогаПа не чини играта, не чини тренерот, сам пиша, како очекуваш никој да не се буни, нормално е тоа? Титула може да се освои и со лоша игра, но тоа нема да ги отстрани слабостите, само ќе ги стави под тепих. Реал освои ЛШ со Анчелоти па го шутна за пола година и испадна најдобар потег во историјата на клубот. Тоа е тоа што луѓе со мали амбиции не можат да го направат ниту да го сфатат. Јас повеќе би сакал да имаме добра игра, да уживам во утакмиците и да не освојат трофеј, него да освојат на ваков начин. Потпишувам испаѓање од ЛШ на несреќен начин, каде што ќе го надиграме противникот, тоа не можеш да го разбериш, за тоа секој навивач на Барса ќе се согласи, не е бунењето за тоа што не сме освоиле ЛШ. Начинот е, таа е филозофијата на Барса, битен е начинот на кој ќе се победи, не само да се победи, не очекувам ти како навивач на Интер тоа да го разбериш.
Многу јак стимуланс им даде на Реал минатата сезона освојувањето на Светското Клубско Првенство.Како бе небитен трофеј? Каков само стимуланс би дала титула на сред сезона. Нешто што дефинитивно им треба и на четирите клуба.