La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама срамота е еден играч да го држи заложник еден клуб, дечкото одлучи да не се замара за Барса цела година и Барса титула не виде.
Има уште многу да се игра, уште многу кола има до крај, поготово и во останатите натпреварувања, ама неговото куроболие од пола сезона можно е да ви ја еба цела сезона.
Мислам дека ептен си претерал со мислењето како да се работи за некој 18 годишен тинејџер па не игра на утакмици за да форсира трансфер.
Зашто ако решил цела година да не игра, на полусезона почна пак да игра?
Збориме за врвен професионалец, според мене тоа на почетокот беше само мал пад во формата.

Збориме за врвен професионалец, според мене тоа на почетокот беше само мал пад во формата.
Хмм.. можеби, сепак вие повеќе си го знаете клубот и играчите.
Иако ја мислам дека работата беше повеќе од "мал пад во формата."
Зашто мал пад во формата не трае толку време и не изгледа на играч што кур го боли на терен.
Нит трчаше, нит се залагаше, нит ја водеше екипата како што тоа треба да го прави еден капитен.
Впрочем и вашите мислења "подобро играме без Меси" кај вас во фан клуб доволно збореа за тоа.

Ќе има смеи ако на крај на сезона Гризман има повеќе голови од Суарез. :icon_mrgr:

Немаше никакви знаци на живот пред 4-5 кола кај Меси, тоа си стои како Оче наш. Буквално чекаше да заврши утакмицата и да оди во соблекувалната. Причината беа повеќе фактори најверојатно, и неговото заминување/останување најмногу ќе зависи од пристапот кој што ќе го има со новата управа.

Јас искрено се надевам ќе ја врати формата и ќе пуца пак по 30+ гола и во наредните 2 сезони, али ако не е тоа случај не гледам зошто Барса би правила било какви напори да го задржи. Таман има уште 20тина утакмици до крај сезона кога и му истекува договор, па ќе биде јасна сликата за Меси.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Глеам 10 нови страни во Ла Лига си викам еј живна темава, коа отварам чолисимо на 9 од 10 го буши дното. Што и да и кажеш последниот збор она мора да го има. Каков карактер.:pos:
Кај да живни темата кога се појавувате еднаш на 20 дена, ко ќе дај Меси два гола тогаш од дупките излегвате :)
Автоматски споено мислење:

Ќе има смеи ако на крај на сезона Гризман има повеќе голови од Суарез. :icon_mrgr:
Јаки смеи ќе има, едниот земен гратис, другиот платен колку цел тим на Атлетико :)

Хмм.. можеби, сепак вие повеќе си го знаете клубот и играчите.
Иако ја мислам дека работата беше повеќе од "мал пад во формата."
Зашто мал пад во формата не трае толку време и не изгледа на играч што кур го боли на терен.
Нит трчаше, нит се залагаше, нит ја водеше екипата како што тоа треба да го прави еден капитен.
Впрочем и вашите мислења "подобро играме без Меси" кај вас во фан клуб доволно збореа за тоа.
После за мене викаат бе сум менувала мислења,а тие менуваат мислења како жена во ПМС, еднаш поубо играме без Меси, еднаш Меси ако си оди толку пропаѓаме, да му ги читаш мислењата во фан клуб ќе помислиш дека се работи за различни личности а не за истите членови :)

Кај да живни темата кога се појавувате еднаш на 20 дена, ко ќе дај Меси два гола тогаш од дупките излегвате :)

Јаки смеи ќе има, едниот земен гратис, другиот платен колку цел тим на Атлетико :)
giphy.gif

Винисиус да влезе одма ќе даде некој гол од одбиена топка

Утре ќе има доста киксови од фаворитиве, највеќе поради ужасните услови на терените, а и поради касното пристигнување на екипите каде што ќе гостуваат.

Осасуна само бод (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom