La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може да ја скокнеме 20/21.
Ќе ја продолжиме дискусијата кога ќе се рехабилитира Барселона.

Ете му шанса на Гризман да се покажи во Барса, конечно ќе ја има слободата на терен, плус нов тренер.

Абе сите како гостин го читате...

Не сите.

Некој го читал како Стефи-ЦФЦ и навиваше за Челзи.
Сега го чита како Чолизмо и навива за Патетико.
Наредна реинкарнација и е Стефиниста, ќе одлучи накнадно дали за Интер или Милан.

Се надевам ќе замрат форумиве додека се прекрсти во МиаСанСтефи, оти си ебавме мајката.

Не сите.

Наредна реинкарнација и е Стефиниста, ќе одлучи накнадно дали за Интер или Милан.

Се надевам ќе замрат форумиве додека се прекрсти во МиаСанСтефи, оти си ебавме мајката.
Тој Патетико баги те има напатено во минатото гледам јас :coffee:

Не сите.

Apidrone никој не може да го надмине. Навиваше за Јунајтед, Јуве и Реал у исто време.

Значи мојот профил е старо нов прифил во ново руво да се разбериме :D Јас никогаш се немам криено зад профилот ниту пак имам негирано дека имам навивано за Челзи.
Благодарение баш на побратимот Стелт е вака ќе улеташе од нигде никаде да ме пецка а јас пуста не знам да поќутам, ќе го отерав у три лепе и ќе ме скротеа на неколку недели бан.
После заборајв и пасворди од стариот па отворив нов :)

Меси си избега после само една сезона со Хазард. Ова е Хазард Лига сега :cool:

Сите си отидоа само Бејл не можат да го избркаат, како крлеж им е.

Apidrone никој не може да го надмине. Навиваше за Јунајтед, Јуве и Реал у исто време.

Каков лик беше овој ееееејјјјј :pos: :pos: :pos: Во 2017 после финалето Реал-Јуве, во фан клуб Реал славеше, а во фан клуб Јуве пцуеше и кажуваше кој не одиграл добро и кај била грешката. :pos::pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom