Заврши кариера поради повреда на колкот. Знаеше дека тоа е тоа, затоа и јавно се опрости од фудбалот, а ако не се лажам имаше опроштај и на Сан Мамеш пред празни трибини али со соиграчите на терен.Едвај чекам луѓе, нема шмек без публика ама боље ишта него ништа.
Бај д веј Адуриз нема да игра повеќе или после сезоната ќе се пензионира ?
Чисто да знам дали ќе се опрости од фудбалот како шо носи редот против нас
Едно од најлегендарните негови видеа.Прегледај го приврзокот 254152
Официјално Бургос денес објави дека на крајот од сезоната го напушта Атлетико и започнува нова етапа, не дека не се знаеше ова, уште пред неколку месеци беше објавено ама сега е официјал.
Ќе фали будалата многу во клубот, десна рака на Симеоне, човек кој има исто толку голема заслуга колку и Чоло.
Нека му е со среќа, кај и да оди сигурна сум дека ќе успее.
Книга можи да се напиши за сите дешавки кои ги има направено дебелиот, го знаете сите не мора да постирам видеа
Се шпекулира дека Габи ќе го наследи и најверојатно така ќе биди.
Кога би му дале некоја функција на Торес во првиот тим јас сум да биде нешто поврзано со надворешниот маркетинг, има искуство таму, има име надвор од Европа, така да тоа е тоа, а ако веќе прајме муабет за тренер тоа нека биде во младинскиот клуб, рано му е сеуште во тие води да се впушта, и самиот тоа го има изјавено.Посебен лик е! Убеден бев дека токму тој ќе биде замена за Чоло, ама ете, Чоло издржа повеќе. Ривер Плата се спомнува како следна дестинација, штета ако не продолжи во Шпанија па макар и во Сегунда. Моно и Ортега имаат преголем придонес за ова што е Атлетико денес, за жал тоа го знаат само навивачи на Атлетико а не пошироката фудбалска јавност... Кога сме кај неговата замена, јас бев повеќе за Торес или Тиаго, поради фактот што работеле со подобри тренери и во други лиги за разлика од Вивас или Габи.
P.s. Јас Моно ќе го памтам по ова. (Иначе, на цвикерата гледа статистики од натпреварот и уште некои информаци поврзани со противникот)
Прегледај го приврзокот 254378
Чудно како сиве изминати години младинските категории ги води некој анонимус од тренер а не бивши играчи на клубот.Кога би му дале некоја функција на Торес во првиот тим јас сум да биде нешто поврзано со надворешниот маркетинг, има искуство таму, има име надвор од Европа, така да тоа е тоа, а ако веќе прајме муабет за тренер тоа нека биде во младинскиот клуб, рано му е сеуште во тие води да се впушта, и самиот тоа го има изјавено.