La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Не знам каде видовте дека му покажува втор жолт. На крај у записникот ќе пишува дека воопшто не го исклучил. Ама ете, Франко решил да стане од гроб и да спречи Барса да биде шампион.

3 natprevari suspenzija za nejmar.

59 утакмици без црвен и 45+ без досуден пенал
ама, aма #ФранкоФашиста :(

А чекај, имало сомнителни ситуации за пенал а да не ги досудиле или стартови за црвен картон а да не им бил даден на играчите или само давате статистика која не мора ништо да значи?

А чекај, имало сомнителни ситуации за пенал а да не ги досудиле или стартови за црвен картон а да не им бил даден на играчите или само давате статистика која не мора ништо да значи?
Не брат немало. :) ПА 80 од овие 105 страни се за такви работи напишани, дали недосудени пенали против Барса, дали неправедно досудени за нив и исто и за црвените. На Маскерано едно 600 000 црвени картони му имаат прогледно низ прсти последниве 2 сезони. :D Истото е иначе и кога за Реал ќе се десат вакви ствари, само другата страна напаѓа нели. :D

Не брат немало. :) ПА 80 од овие 105 страни се за такви работи напишани, дали недосудени пенали против Барса, дали неправедно досудени за нив и исто и за црвените. На Маскерано едно 600 000 црвени картони му имаат прогледно низ прсти последниве 2 сезони. :D Истото е иначе и кога за Реал ќе се десат вакви ствари, само другата страна напаѓа нели. :D

Абе добро, си претеруваат и двете страни, реално да праиме муабет. Секогаш кога не им одговара, си фураат филмови како требало 11 црвени да им дадат а не дале и слично. Муабетот ми беше да не си праат Уфо филмови :D

Ramos so Las Palmas mi se chini mu aplaudirashe ironichno na sudijata vo ista situacija i samo edna utakmica ban dobi. A startot na Neymar ne beshe ni za zholt spored kriteriumot na sudijata, Kamacho gi pregrbavi nashive a ni zholt ne dobi.
Perez radi kad svi spavaju bajo

Со кого требаше да играат не ми текнува, вложија жалба за црвен/жолт за Роналдо и одма му го повлекоја картонот.

Секој има право да навива за кој сака, па и претседателот на лигата исто така. Да не претеруваме сега со глупости.

Тони Адамс е нов тренер на Гранада.

Tony Adams: "I'm very much an interim coach. I'm here to give the players a kick up the arse and win games. I have 40 years experience."

и за крај :pos:

"It's me, Tony. I'm getting the boys back together for one last job..."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom