La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа заборавил да ти спомне Филе дека ЛФП нема блага врска со делегирање на судиите. Виљар е по таа работа.

Секој има право да навива за кој сака, па и претседателот на лигата исто така. Да не претеруваме сега со глупости.
Ти бе нормален си? Не знам шо ти стана во последно време ама многу глупости тресиш. Или си изнервиран од сезонава или си му го продал акаунтот на Дретика.

Ти бе нормален си? Не знам шо ти стана во последно време ама многу глупости тресиш. Или си изнервиран од сезонава или си му го продал акаунтот на Дретика.
Си ја продадов душата на ѓаволот. :icon_lol:
Не бе друже, само сум реален.

(Сега ќе извади теории на заговор, затоа што сум реал-ен) :shook:

Добро бе кај ги наоѓаат судииве ќорави. од корна чиста ко солза испадна гол да примиме у продужеток Ц Ц Ц

Иско мајсторе!:bravobe:[DOUBLEPOST=1492272045][/DOUBLEPOST]:shook::bravobe::bravobe::cuc:

Последно уредено:
Каки Верати, каки Иниеста Искоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
сисајте гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Иско ја изигра утакмицата на кариерата...
И годинава алал нека им е, ова им е 4-5 утакмица сигурно што ја вадат у 90та минута со пресврт. Тие се тие утакмици на кои се освојува титула, браво.

Интересно ќе е сега на Кампот да видиме дали Сосиедад ќе успее пак да ги стави во шише Барса, мада тешко кога играат во гости.

Иско ја изигра утакмицата на кариерата...
И годинава алал нека им е, ова им е 4-5 утакмица сигурно што ја вадат у 90та минута со пресврт. Тие се тие утакмици на кои се освојува титула, браво.

И ти си му го продал акаунтот на Дретика? :cautious:

Добро бе, колку пенали промаши Атлетико сезонава? :D

Најмногу од сите мислам, 7-8?

Да беше друга екипа на местото на Барселона вечерва, Сосиедад ќе губеше 4-0 најмалку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom