Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
ајде одмори викендов па врати се во понеделник со посмирен речникСекој во својот живот има своја цел.
Мене ми е да еба
Мајчин ти една само ќе ебеш т.е. твојата жена и толлу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ајде одмори викендов па врати се во понеделник со посмирен речникСекој во својот живот има своја цел.
Мене ми е да еба
Мајчин ти една само ќе ебеш т.е. твојата жена и толлу
Не е добар. 101% е добар. Се ставаш на 100 а дупиш 101 плус 3 од картите ете ти 104.Добар процент е 3%. Се ставаш на 33 женски, ќе начекаш една што подолг период е сува, ќе ти даде и успех е тоа![]()
Замени го , ќе се посмеемеЗабравија сам кои бисери има на овуј тему, да ти ебу живот, требаше да га оставите још малце![]()
Ја не ги кажују мои тајне на тему како да не фатиш девојкуЗамени го , ќе се посмееме![]()
На дождот може и му се усреќилосега он е на некој семафор, зема бројчиња од женски додека вие дома дремете
А не е лесно и машко да си.Се помалку има реални девојки, повеќето еволуираа во старлети ала Накова,па ретко кој обичен смртник е доволно добар за нив.Интересни ми се типциве што се влезени во пикап филмови па гледаат видеа на јутјубот со некои Американци кои цицаат views и им перат мозок. Техники, вештини незнам што...на жените не им бил важен изгледот, кариерата се додека си вицкастСе глупираат у јавност после, имам со свои очи видено, поголем cringe нема од ова. Не е лесно ни женско да си.
Кажи ги, па да станиме уште понеуспешниЈа не ги кажују мои тајне на тему како да не фатиш девојку![]()
Може да се бидне нешо со 15 год ( јас ) и 13год девојче?
Се допишуваме на фб вака се знаеме и у живо иаме праено муабет ( само ми е што уште е малецка па .... ) давајте совети
Zdravo na site.. Imam mal problem so devojce.. Znaci se znaeme 1 godina. pisuvame sve ubavo.. poslednava nedela izlegovme 2 pati ali nisto spektakularno kafe ova ona..
Prasanjeto mi e kako da i pokazam da i dadam do znaenje deka mi se svigja i deka bi sakal da sum so nea a toa da ne e onaka direktno ?
Nah..додека имав голф чиста катастрофа, земав бмв и видов живот