Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Секој во својот живот има своја цел.
Мене ми е да еба

Мајчин ти една само ќе ебеш т.е. твојата жена и толлу
ајде одмори викендов па врати се во понеделник со посмирен речник

Забравија сам кои бисери има на овуј тему, да ти ебу живот, требаше да га оставите још малце :icon_mrgr:

Добар процент е 3%. Се ставаш на 33 женски, ќе начекаш една што подолг период е сува, ќе ти даде и успех е тоа (y)
Не е добар. 101% е добар. Се ставаш на 100 а дупиш 101 плус 3 од картите ете ти 104.
3% е за аматери како детулево.
Ај да отвориме школо за пик ап артисти. Едино коле и детулево не ги примаме :sneaky::rolleyes:[DOUBLEPOST=1528523558][/DOUBLEPOST]
Забравија сам кои бисери има на овуј тему, да ти ебу живот, требаше да га оставите још малце :icon_mrgr:
Замени го , ќе се посмееме :icon_lol:

Можеме само да му љубомореме на детето по цел ден женски гоне. Требаше да го оставете да сподели совети и ние да почнеме да гонеме. :P

Интересни ми се типциве што се влезени во пикап филмови па гледаат видеа на јутјубот со некои Американци кои цицаат views и им перат мозок. Техники, вештини незнам што...на жените не им бил важен изгледот, кариерата се додека си вицкаст :pos: Се глупираат у јавност после, имам со свои очи видено, поголем cringe нема од ова. Не е лесно ни женско да си.
А не е лесно и машко да си.Се помалку има реални девојки, повеќето еволуираа во старлети ала Накова,па ретко кој обичен смртник е доволно добар за нив.

Zdravo na site.. Imam mal problem so devojce.. Znaci se znaeme 1 godina. pisuvame sve ubavo.. poslednava nedela izlegovme 2 pati ali nisto spektakularno kafe ova ona..

Prasanjeto mi e kako da i pokazam da i dadam do znaenje deka mi se svigja i deka bi sakal da sum so nea a toa da ne e onaka direktno ?

Znaci pravi i muabet za nakoj ljubovni filmovi...prati nekija jlubovna pesna na fb demek taa ja slusas vo momentot...pa mesto nakafe podobro viknija navever na prosetka negde u park sednete na klupa i toa e toa kje se izmuvate i zavrshena rabota

@Martin1312 брат, да не кисниш во гтц, еве ти подбра варијанта

35102326_10212658457642265_6962098779445002240_n.jpg

Инаку до некаде му држи вода муабетов на дечково, ама не знае како да се искаже и е премногу арогантен. Јас бев сведок еден дечко како и се стаи на една во бус. Преубаво беше девојчето, стоеа еден до друг и и почна муабет овој. Се гледаше дека ја знае играта како треба, дури и зборуваше се истопи девојчето. Му требаа 3 станици за да ја освои. На крај и зеде бројче и се договорија да се слушнат за вечерта. Испадна дека бил од Кичево, студирал во Скопје. Тоа е тоа што сака да го каже овој од горе, дека не мора да имаш пари, коли, ајфони, дека можеш во бус да си фатиш девојче ако сакаш и знаеш како. Но со оваа ароганција и пристап што пишува тука, ако се понаша така во живо, не само што ништо нема да фати, може и шамари да попие. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom