Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Секој во својот живот има своја цел.
Мене ми е да еба

Мајчин ти една само ќе ебеш т.е. твојата жена и толлу
ајде одмори викендов па врати се во понеделник со посмирен речник

H

HoT _iCe

Гостин
Забравија сам кои бисери има на овуј тему, да ти ебу живот, требаше да га оставите још малце :icon_mrgr:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Добар процент е 3%. Се ставаш на 33 женски, ќе начекаш една што подолг период е сува, ќе ти даде и успех е тоа (y)
Не е добар. 101% е добар. Се ставаш на 100 а дупиш 101 плус 3 од картите ете ти 104.
3% е за аматери како детулево.
Ај да отвориме школо за пик ап артисти. Едино коле и детулево не ги примаме :sneaky::rolleyes:[DOUBLEPOST=1528523558][/DOUBLEPOST]
Забравија сам кои бисери има на овуј тему, да ти ебу живот, требаше да га оставите још малце :icon_mrgr:
Замени го , ќе се посмееме :icon_lol:

F

Flatter

Гостин
Можеме само да му љубомореме на детето по цел ден женски гоне. Требаше да го оставете да сподели совети и ние да почнеме да гонеме. :P

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Интересни ми се типциве што се влезени во пикап филмови па гледаат видеа на јутјубот со некои Американци кои цицаат views и им перат мозок. Техники, вештини незнам што...на жените не им бил важен изгледот, кариерата се додека си вицкаст :pos: Се глупираат у јавност после, имам со свои очи видено, поголем cringe нема од ова. Не е лесно ни женско да си.
А не е лесно и машко да си.Се помалку има реални девојки, повеќето еволуираа во старлети ала Накова,па ретко кој обичен смртник е доволно добар за нив.

storm03m

А.К.А Комплексаш
Член од
9 јуни 2018
Мислења
316
Поени од реакции
337
Zdravo na site.. Imam mal problem so devojce.. Znaci se znaeme 1 godina. pisuvame sve ubavo.. poslednava nedela izlegovme 2 pati ali nisto spektakularno kafe ova ona..

Prasanjeto mi e kako da i pokazam da i dadam do znaenje deka mi se svigja i deka bi sakal da sum so nea a toa da ne e onaka direktno ?
Znaci pravi i muabet za nakoj ljubovni filmovi...prati nekija jlubovna pesna na fb demek taa ja slusas vo momentot...pa mesto nakafe podobro viknija navever na prosetka negde u park sednete na klupa i toa e toa kje se izmuvate i zavrshena rabota

Член од
9 ноември 2017
Мислења
523
Поени од реакции
1.161
Инаку до некаде му држи вода муабетов на дечково, ама не знае како да се искаже и е премногу арогантен. Јас бев сведок еден дечко како и се стаи на една во бус. Преубаво беше девојчето, стоеа еден до друг и и почна муабет овој. Се гледаше дека ја знае играта како треба, дури и зборуваше се истопи девојчето. Му требаа 3 станици за да ја освои. На крај и зеде бројче и се договорија да се слушнат за вечерта. Испадна дека бил од Кичево, студирал во Скопје. Тоа е тоа што сака да го каже овој од горе, дека не мора да имаш пари, коли, ајфони, дека можеш во бус да си фатиш девојче ако сакаш и знаеш како. Но со оваа ароганција и пристап што пишува тука, ако се понаша така во живо, не само што ништо нема да фати, може и шамари да попие. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom