Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.297
Поени од реакции
43.072
Сомнително ми е нејзиното зближување од никаде искрено, да не се гледаш со некој 2 години па од никаде ти текнува да и пишувам секој втор ден што знам не ми мириса баш на арно за мене :) фала иначе за советот
такви имаш еден куп што те одбиле и после некое време кога сите бродови ќе им потонат прв те бараат зошто знааат дека нема да ги одбиеш. Сеа ти си знаеш каква ти е работата.

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
такви имаш еден куп што те одбиле и после некое време кога сите бродови ќе им потонат прв те бараат зошто знааат дека нема да ги одбиеш. Сеа ти си знаеш каква ти е работата.
Па ти мислиш ке ја женам :P? И да немаше никој во меѓувреме сите овие 7 години (што реално нема шанси), женски кои ме одбиват првиот пат без никаква причина и без да ми дадат шанса, никогаш вториот пат не ги сфаќам сериозно макар и ако станува збор за најака п.чка во Македонија, него знаеш такви секогаш се добри за кежуал :sekcza: се додека ти стане досадно (јас не терам инеат од типот ти едно време ме одбиваше сега јас те одбивам :P користам ситуација а башка гледаш максимум да и дадеш дознание на кучката што пропуштил кога те одбил првиот пат ако ја одбиеш никогаш нема да знае)

Последно уредено:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Dali ima sloboden za licno da mi pishe?
Mnogu mi e tesko i pagam vo depresija, skoro napolniv 30, vleguvam vo 31.
Imav pred nekolku godini edna devojka sto nemase kako da bideme zaedno, idevme samo nekolku meseci, bev naiven i prost, moite me ubeduvaa deka ne e za mene, prijatelite mi ljubomorea deka bese odlicna zenska, za na kraj da ispadne deka mnogu e uspesna, taa e na 24 a veke ima diplomirano, raboti, sekoj den e poubava i pouspesna, doznav i deka nejzinite ne se kako sto gi mislev, no se ke bese ubavo ako ne me blokirase na fb,Nz dali e single, sakam samo da mi se vrati.Sovet?
Za cena pisi vo iMbox!

Чекај, девојката ваљда не седела да пати поради што раскинала со тебе со години, ако те блокирала тогаш не сака да се замара со тебе, прифати го тоа како маж и оди понатаму, барај си друга и не слушај многу што ти кажуваат од околу да не вежбаш цел живот подлактица.
Ако ти е животот хаос, пробај да го средиш тоа, излези од зоната на комфор што ја имаш, пробај да го дадеш најдоброто од себе и барај друга.

Слушате кој стигнете и после ќе одите на бајачка оти не може да најдете некоја или некој, познавам еден куп такви кои се заебале со пребирање и со слушање на „пријателите“, па после плачки по тие бившите од пред 10 години.

Член од
25 мај 2018
Мислења
37
Поени од реакции
23
ej sakam da mi kazete nesho prv pat sum mnogu ozbilen na forumof!!!! neznam kolku sho znaaat bef u luiziana i pominaf super 3 nedeli so edna devojka( ne e vazno koja) arno ama netrebashe se zaljubif mnogu!!! nie u skopje se muvavme dugachko vreme ona znaeshe deka imam devojka i se ama mnoguy me sakashe i sea trkaloto mi se svrte i me udri po nos !!! mnogu se zaljubif ama ja sum od nea 4 saaata so avion se slushame na tel sekoj den ama dzabe ne e toa toa ajde kazete sho da pravam mnogu sum skrshen!!!!!!!!!!!

abe nekoj da mi pomogne ozbilnen sum ...
Steta za tebe. Fati avion i vratise povtorno kaj nea....

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Знам дека ова иронично го кажуваш
Не, сериозно. Зошто би го кажувал иронично, со која цел? Кого да навредам/омаловажам? Што да докажам?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Pozdr. Nekoja za chat?
Што е тешкото да допишеш уште две букви во поздрав?
Што имаш толку работа во животот за да ја спасиш таа секунда?
Нормално дека нема сега никоја да ти пиши, не се трудиш доволно. Позз.

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Не, сериозно. Зошто би го кажувал иронично, со која цел? Кого да навредам/омаловажам? Што да докажам?
Гледам од 2007 си член тука, којзнај колку пати си се соочил со смајливот а 100% го имаш искористено и ти, кај најде баш во мојот пост да кажеш со што те поврзува или асоцираа смајливот, да гледаш да ме навредуваш мене преку мојот претходен пост, ти делува простачки , го знам твојот стил веќе

Член од
25 мај 2018
Мислења
37
Поени од реакции
23
Што имаш толку работа во животот за да ја спасиш таа секунд
Ima
Што имаш толку работа во животот за да ја спасиш таа секунда?
Нормално дека нема сега никоја да ти пиши, не се трудиш доволно. Позз.
Hmmmmm mozda imas pravo.... Mozebi napisav tolku kratko zaradi faktot sto sum prv pat vo ovoj forum.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Гледам од 2007 си член тука, којзнај колку пати си се соочил со смајливот а 100% го имаш искористено и ти, кај најде баш во мојот пост да кажеш со што те поврзува или асоцираа смајливот, да гледаш да ме навредуваш мене преку мојот претходен пост, ти делува простачки , го знам твојот стил веќе
Оди горе во search напиши дека срчаш постови од Anon а во срчот напиши sekcza пошо ова е зборот шо треба да се напише меѓу две две точки за да се појави смајлито и види колку резултати ќе ти најде :)
И тогаш, ќе се вратиш кај твојов пост, ќе ги земеш 100-те проценти и ќе ги пикнеш каде што сонцето не сјае!
Никогаш не сум обврнувал внимание на смајлито, по се изгледа.
Но ти, очигледно, цело време сакаш да глумиш жртва.

Стилот не мора да значи дека секогаш и секаде го држам со мене.

Член од
19 јули 2014
Мислења
142
Поени од реакции
23
Zdravo na site.. Imam mal problem so devojce.. Znaci se znaeme 1 godina. pisuvame sve ubavo.. poslednava nedela izlegovme 2 pati ali nisto spektakularno kafe ova ona..

Prasanjeto mi e kako da i pokazam da i dadam do znaenje deka mi se svigja i deka bi sakal da sum so nea a toa da ne e onaka direktno ?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Zdravo na site.. Imam mal problem so devojce.. Znaci se znaeme 1 godina. pisuvame sve ubavo.. poslednava nedela izlegovme 2 pati ali nisto spektakularno kafe ova ona..

Prasanjeto mi e kako da i pokazam da i dadam do znaenje deka mi se svigja i deka bi sakal da sum so nea a toa da ne e onaka direktno ?
А зошто да не е директно?

Kajgana Shop

На врв Bottom