Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Е ај разгледај ја малку темава... Мислам дека ке ти стане јасно што сака да каже дотичниот со неговото однесување :smir:.epa vaka ajde sovet za mene : eden decko mnogu mnogu mi se svigja si kontakritavme dodeka bese tuka. i posle toa nebese tuka se vrati vo sk i jas se napraviv deka ne go vidov. i mu pisav i ne mi vrati i koga me vide samo se nasmea ironicno. sega vo grad namerno se pozdravuva i pravi muabeti so moite drugarki gi dodava na net a na mene do niv ne mi pravi zdravo i ne se pozdravuvaa drugar mu me zeza celo vreme i mi vika go poznavas deckovo? za nego ? ili lele on ti piese od cevceto ? i sl. inace i jas ne se pozdravuvam i mu vikam na drugamu ne se zezaj. i se nerviram, sovet sto mu e fintata ?? sto se ponasa taka. kulturno e da se pozdravis nemora da ti se svigja nekoj. cim vise dogaja kaj mene vo drustvo. i primetuvam ke se svrti da pogledne nakaj mene da me vidi deka go dali gledam demek.namerno. a inace i dvajcata stoime i se pravime ko da ne se znaeme i ko da sme si izvadile oci
sovet? sto da napravam ?
![]()
Инаку, како би се заинтересирала ти за него + да дојде работата до совети по форум барање :wink:.